Povezane vesti
Mirjana Karanović za NOIZZ: Da bi došle na funkciju, žene u Srbiji moraju da budu beskrajno jake
Noizz 04.06.2018
Razgovor sa glumicom uz čije sam filmove odrastao bi mogao trajati nedeljama, pa sam bio na slatkim mukama dok sam u glavi prebirao šta bih mogao da pitam Mirjanu Karanović. Zapravo, ona je bila i više nego raspoložena da sa mnom priča o glumi, krimi… »
Mirjana Karanović za NOIZZ: Da bi došle na funkciju, žene u Srbiji moraju da budu beskrajno jake
Noizz 04.06.2018
Razgovor sa glumicom uz čije sam filmove odrastao bi mogao trajati nedeljama, pa sam bio na slatkim mukama dok sam u glavi prebirao šta bih mogao da pitam Mirjanu Karanović. Zapravo, ona je bila i više nego raspoložena da sa mnom priča o glumi, krimi… »
Vesti dana »
Beograd: Zbog radova na tramvajskim šinama, u Bulevaru kralja Aleksandra izmene u saobraćaju do 10. novembra
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Severina na koncertu u Zagrebu podržala Dijanu Hrku: Ta majka štrajkuje glađu jer godinu dana traži istinu i pravdu (VIDEO)
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Cene električnih vozila i benzinaca se sve više približavaju, trend će se nastaviti
RTV pre 37 minuta