Повезане вести
Трамп шокирао Америку: Имам право да помилујем себе
Курир 04.06.2018
Председник САД Доналд Трамп изјавио је данас да није урадио ништа лоше, али да има законско право да помилује себе уколико се докаже да се мешао у истрагу о руском мешању у америчке изборе 2016. године. "Како су навели бројни… »
Трамп сматра да може да помилује самог себе
Политика 04.06.2018
Сарадници му поручују да руску аферу не решава на овај начин јер ће истог тренутка бити смењен у Конгресу. „Имам свако право да помилујем самог себе, али зашто бих то урадио кад нисам учинио ништа лоше”, твитовао је амерички… »
Трамп: Имам легално право да помилујем себе
Блиц 04.06.2018
Председник САД Доналд Трамп изјавио је данас да није урадио ништа лоше, али да има законско право да помилује себе уколико се докаже да се мешао у истрагу о руском мешању у америчке изборе 2016. године. - Како се навели бројни… »
Трамп: Имам право сам себе да помилујем
Данас 04.06.2018
Амерички председник Доналд Трамп је данас оценио да „има апсолутно право да сам себе помилује“, али да „није учинио ништа погрешно“ у вези истраге о мешању Русије у изборе за председника САД 2016. године. Трампов адвокат Руди… »
Трамп се хвали успесима и тврди да има право да помилује самог себе
Нови магазин 04.06.2018
Амерички председник Доналд Трамп хвалио се данас успесима у првих 500 дана свог председничког мандата и тврдио да "апсолутно има право" да помилује сам себе. "Ово је мој 500. Дан на Положају и постигли смо много - многи верују… »
Ђулијани: Адвокати иду у суд како би спречили да Трамп буде позван
Блиц 04.06.2018
Правни тим америчког председника Доналда Трампа отићи ће у суд како би спречио било какав покушај да се председнику достави обавезујући судски позив на испитивање, изјавио је данас Трампов адвокат Руди Ђулијани. Ђулијани се… »
Вести дана »

Вучић дочекао шеика Бин Заједа, који ће гостовати на војној паради
Данас пре 35 минутајош 2 повезане

Измене у превозу због војне параде: Овде је саобраћај потпуно обустављен, а неке линије мењају трасу: Детаљан списак
Блиц пре 15 минутајош 1 повезана