Povezane vesti
Tramp šokirao Ameriku: Imam pravo da pomilujem sebe
Kurir 04.06.2018
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je danas da nije uradio ništa loše, ali da ima zakonsko pravo da pomiluje sebe ukoliko se dokaže da se mešao u istragu o ruskom mešanju u američke izbore 2016. godine. "Kako su naveli brojni pravnici, ja imam… »
Tramp smatra da može da pomiluje samog sebe
Politika 04.06.2018
Saradnici mu poručuju da rusku aferu ne rešava na ovaj način jer će istog trenutka biti smenjen u Kongresu. „Imam svako pravo da pomilujem samog sebe, ali zašto bih to uradio kad nisam učinio ništa loše”, tvitovao je američki predsednik… »
Tramp: Imam legalno pravo da pomilujem sebe
Blic 04.06.2018
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je danas da nije uradio ništa loše, ali da ima zakonsko pravo da pomiluje sebe ukoliko se dokaže da se mešao u istragu o ruskom mešanju u američke izbore 2016. godine. - Kako se naveli brojni pravnici, ja imam… »
Tramp: Imam pravo sam sebe da pomilujem
Danas 04.06.2018
Američki predsednik Donald Tramp je danas ocenio da „ima apsolutno pravo da sam sebe pomiluje“, ali da „nije učinio ništa pogrešno“ u vezi istrage o mešanju Rusije u izbore za predsednika SAD 2016. godine. Trampov advokat Rudi Đulijani je u… »
Tramp se hvali uspesima i tvrdi da ima pravo da pomiluje samog sebe
Novi magazin 04.06.2018
Američki predsednik Donald Tramp hvalio se danas uspesima u prvih 500 dana svog predsedničkog mandata i tvrdio da "apsolutno ima pravo" da pomiluje sam sebe. "Ovo je moj 500. Dan na Položaju i postigli smo mnogo - mnogi veruju mnogo više nego bilo… »
Đulijani: Advokati idu u sud kako bi sprečili da Tramp bude pozvan
Blic 04.06.2018
Pravni tim američkog predsednika Donalda Trampa otići će u sud kako bi sprečio bilo kakav pokušaj da se predsedniku dostavi obavezujući sudski poziv na ispitivanje, izjavio je danas Trampov advokat Rudi Đulijani. Đulijani se pojavio danas u… »
Vesti dana »
Prve slike pada aviona u Filadelfiji: Prevozio teško bolesno dete, svi putnici poginuli, gorele kuće i automobili: "Čuli smo eksploziju, nebo se osvetlilo" (foto, video)
Blic pre 58 minutajoš 17 povezanih
"Napravili smo mnogo grešaka": Jokić i drugari pobedili, a Majk Meloun ovako prokomentarisao meč
Večernje novosti pre 1 satjoš 8 povezanih