Povezane vesti
Tramp: Imam pravo da pomilujem sebe
Glas Amerike 04.06.2018
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da su pravni stručnjaci ocenili da on ima "apsolutno pravo da pomiluje samog sebe", ali je postavio pitanje zbog čega bi to uradio, kada "nije uradio ništa loše" u vezi sa ruskim mešanjem u izbore 2016. Tramp je… »
Trump: Imam 'apsolutno pravo' da samog sebe amnestiram
Slobodna Evropa 04.06.2018
Američki predsjednik Donald Trump je u tweetu u ponedjeljak poručio da ima apsolutno pravo da amnestira samog sebe u istrazi o mogućoj saradnji između njegove predsjedničke kampanje 2016. i Rusije, ponavljajući da je nevin. "Kako su naveli brojni… »
Tramp ponovo šokira svojim izjavama: Imam pravo da pomilujem sam sebe
Telegraf 04.06.2018
Trampov advokat Rudi Ðulijani izjavio je u TV intervjuima u nedelju da Tramp možda ima pravo da pomiluje sebe, ali da ne bi bilo mudro da ga iskoristi Povezane vesti Najnovije iz kategorije Vesti. Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je danas da nije… »
Klinton tvrdi da nije kao Tramp: Sada ne bih bio izabran za predsednika, jer ne volim da vređam ljude
Telegraf 04.06.2018
Klinton je komentarisao sklonost Donalda Trampa da vređa ljude Povezane vesti Najnovije iz kategorije Vesti. Bivši američki predsednik Bil Klinton rekao je kako on sada ne bi mogao da bude izabran ni na jednu poziciju, jer ne voli da ponižava ljude… »
Vesti dana »
Evo šta kažu studenti Filozofskog: Šta je razlog "ograđivanja od blokade Mosta slobode"!?
Pravda pre 1 satjoš 27 povezanih
Stiglo objašnjenje! Generalni menadžer Dalasa otkrio zašto je Dončić trejdovan: Luka im ovo neće oprostiti!
Kurir pre 1 satjoš 48 povezanih
Brnabić: Neće biti prelazne vlade taman i da tri dana molim Vučića da je bude
Jugmedia pre 1 satjoš 16 povezanih