Повезане вести

Трамп: Имам право да помилујем себе

Трамп: Имам право да помилујем себе

Глас Америке 04.06.2018
Председник САД Доналд Трамп изјавио је да су правни стручњаци оценили да он има "апсолутно право да помилује самог себе", али је поставио питање због чега би то урадио, када "није урадио ништа лоше" у вези са руским мешањем у… »
Трумп: Имам 'апсолутно право' да самог себе амнестирам

Трумп: Имам 'апсолутно право' да самог себе амнестирам

Слободна Европа 04.06.2018
Амерички предсједник Доналд Трумп је у твеету у понедјељак поручио да има апсолутно право да амнестира самог себе у истрази о могућој сарадњи између његове предсједничке кампање 2016. и Русије, понављајући да је невин. "Како… »
Трамп поново шокира својим изјавама: Имам право да помилујем сам себе

Трамп поново шокира својим изјавама: Имам право да помилујем сам себе

Телеграф 04.06.2018
Трампов адвокат Руди Ðулијани изјавио је у ТВ интервјуима у недељу да Трамп можда има право да помилује себе, али да не би било мудро да га искористи Повезане вести Најновије из категорије Вести. Председник САД Доналд Трамп… »
Клинтон тврди да није као Трамп: Сада не бих био изабран за председника, јер не волим да вређам људе

Клинтон тврди да није као Трамп: Сада не бих био изабран за председника, јер не волим да вређам људе

Телеграф 04.06.2018
Клинтон је коментарисао склоност Доналда Трампа да вређа људе Повезане вести Најновије из категорије Вести. Бивши амерички председник Бил Клинтон рекао је како он сада не би могао да буде изабран ни на једну позицију, јер не… »

Вести дана »