Povezane vesti
Prvo obraćanje Lalatovića u Nišu: Zviždite meni, podržavajte tim
Mozzart sport 04.06.2018
„Imao sam sličnu situaciju u Vojvodini, pa mi je kasnije publika skandirala ime“, dodao je mladi stručnjak. Radnički iz Niša je u ponedeljak predstavio novog trenera, Nenada Lalatovića. Doskorašnji prvi stručnjak Čukaričkog će debitovati na… »
Nišlije dobile novog trenera: Lalatović predstavljen na Čairu
Hot sport 04.06.2018
Fudbalski klub Radnički dobio je novog šefa stručnog štaba, šestog u proteklih godinu dana. Dragana Antića zamenio je Nenad Lalatović. Pres sala na stadionu Čair bila je mala da primi sve zainteresovane novinare, što je pokazatelj da će novi… »
Lalatović na Čairu: Neka mi zvižde, i u Voši su!
Mondo 04.06.2018
"U početku me nisu voleli, ali kasnije kada su me upoznali kao trenera ceo stadion Vojvodine mi je skandirao 'Lale majstore'", kazao je novi šef stručnog štaba Nišlija - Nenad Lalatović - koji je imao buran odnos s ovim klubom... Posle Srema… »
Vesti dana »

"Je: L' nekom loše?" Dačić demonstrirao kako radi uređaj za koji opozicija tvrdi da je bio "zvučni top" na protestu u Beogradu: Ova dva poseduje MUP (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 33 povezane

Kako je samu sebe upropastila: Tepić slagala da je kod skupštine zvučni top, a istina joj se obila o glavu - test pokazao da je marinikin top ustvari megafon!
Kurir pre 15 minutajoš 22 povezane

Završen protest prosvetnih radnika i studenata: Traže objektivno izveštavanje i ispunjenje zahteva
Vreme pre 1 satjoš 24 povezane

Žandarm tvrdi za Danas: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu, jedan iza Skupštine
Nova pre 5 satijoš 12 povezanih

Selektor Srbije utučen posle velike pobede: “Kad sam čuo da je moj saigrač Andrija Delibašić preminuo…”
Telegraf pre 39 minutajoš 43 povezane