Povezane vesti
Devojka zbog koje je mladić udario starijeg čoveka na biciklu u Staroj Pazovi ekskluzivno za Prvu: „Pretio mi je silovanjem…
Prva 04.06.2018
Snimak iz Stare Pazove na kome se vidi kako mladić udara starijeg čoveka na biciklu šokirao je celu Srbiju. Mladić Marko Stevanović je u pritvoru zbog nasilja, a njegova devojka Ana Marija Kovačević gostujući u „150 minuta“ objašnjava šta je prethodilo… »
Oglasila se devojka zbog koje je mladić nokautirao dedu u Staroj Pazovi: Govorio mi je da sam ku*vetina i da stanem da mi…
Telegraf 04.06.2018
Devojka tvrdi da je maltretirana od strane starijeg čoveka na biciklu i da je dečko reagovao u afektu Povezane vesti Najnovije iz kategorije Vesti. Snimak mladića koji, naizgled bez razloga, udara starijeg muškarca koji vozi bicikl i hladnokrvno odlazi… »
Vesti dana »
EDS: U Ivanjici se postepeno vraća napajanje električnom energijom
Nedeljnik pre 49 minutajoš 28 povezanih
BLOG UŽIVO Ledeni dan u Srbiji: Vanredno u 11 opština, ministarka Sofronijević o kolapsu zbog snega: „Bilo je malo nesnalaženja, ali da ne bi rekla da je bilo ko zakazao“
Nova pre 4 minutajoš 40 povezanih
GSP: zbog poledice od jutros izmenjeno više od 10 linija, trolejbus 21 ne saobraća
Politika pre 2 satajoš 57 povezanih
Šef francuske diplomatije pozvao SAD da prekinu sa ucenjivanjem oko Grenlanda
Beta pre 4 satijoš 26 povezanih
Iranske vlasti: Spremni smo da čujemo glas naroda, nerede organizuju SAD i Izrael
Sputnik pre 14 minutajoš 24 povezane