Povezane vesti
Hitna pomoć: Tri devojčice povređene u saobraćajnim nezgodama
Novi magazin 05.06.2018
U Beogradu su u saobraćajnim nezgodama tokom noći povređene tri devojčice, a sve su bile pešaci, rečeno je jutros agenciji Beta u Hitnoj pomoći. Saradnik za komunikaciju s medijima Mirko Lutovac rekao je da se prva nezgoda dogodila nešto pre 20… »
U saobraćajnim nesrećama u Beogradu povređene tri devojčice
N1 Info 05.06.2018
U Beogradu su u saobraćajnim nezgodama tokom noći povređene tri devojčice, a sve su bile pešaci, rečeno je u Hitnoj pomoći. Saradnik za komunikaciju s medijima Mirko Lutovac rekao je da se prva nezgoda dogodila nešto pre 20 časova u ulici Vojvode… »
Teška noć u Beogradu: Tri devojčice povređene u dve saobraćajne nesreće
Telegraf 05.06.2018
Hitna pomoć je noćas imala ukupno 105 intervencija Povezane vesti Najnovije iz kategorije Vesti. U Beogradu su protekle noći, u dve odvojene saobraćajne nezgode, povređene tri devojčice u svojstvu pešaka, rekao je Tanjugu portparol Hitne pomoći… »
Dvoje povređeno u udesima u Novom Sadu
Radio 021 05.06.2018
Dve osobe povređene su u dve saobraćajne nezgode koje su se juče dogodile na ulicama Novog Sada. Kako za 021 kaže dr Mirjana Bursać iz Hitne pomoći, 64-ogodišnja biciklistkinja povređena je u udesu koji se oko 9:30 časova dogodio u Ulici Radomira… »
Zoran mi je bio sve u životu, bilo ga je tako lako voleti: Potresna ispovest sestre veterinara koji je stradao u stravičnoj…
Telegraf 05.06.2018
Porodica i prijatelji ne mogu da dođu sebi od bola i šoka Povezane vesti Najnovije iz kategorije Vesti. - U subotu je bio kod mene na ručku, a u nedelju je išao kod druga da šiša ovce. Ne znam šta se desilo, ništa nije ukazivalo na tragediju koja… »
Vesti dana »
Nije bio faul, ne slažem se sa odlukom sudije: Evo šta je Karlik Džons rekao nakon poraza u derbiju! (video)
Hot sport pre 31 minutajoš 15 povezanih
Još jedna avionska nesreća u SAD: Eksplodirao medicinski transport sa bolesnim detetom, nema preživelih
Euronews pre 55 minutajoš 8 povezanih