Povezane vesti
Hitna pomoć: Tri devojčice povređene u saobraćajnim nezgodama
Novi magazin 05.06.2018
U Beogradu su u saobraćajnim nezgodama tokom noći povređene tri devojčice, a sve su bile pešaci, rečeno je jutros agenciji Beta u Hitnoj pomoći. Saradnik za komunikaciju s medijima Mirko Lutovac rekao je da se prva nezgoda dogodila nešto pre 20 časova u… »
U saobraćajnim nesrećama u Beogradu povređene tri devojčice
N1 Info 05.06.2018
U Beogradu su u saobraćajnim nezgodama tokom noći povređene tri devojčice, a sve su bile pešaci, rečeno je u Hitnoj pomoći. Saradnik za komunikaciju s medijima Mirko Lutovac rekao je da se prva nezgoda dogodila nešto pre 20 časova u ulici Vojvode Micka… »
Teška noć u Beogradu: Tri devojčice povređene u dve saobraćajne nesreće
Telegraf 05.06.2018
Hitna pomoć je noćas imala ukupno 105 intervencija Povezane vesti Najnovije iz kategorije Vesti. U Beogradu su protekle noći, u dve odvojene saobraćajne nezgode, povređene tri devojčice u svojstvu pešaka, rekao je Tanjugu portparol Hitne pomoći Mirko… »
Dvoje povređeno u udesima u Novom Sadu
Radio 021 05.06.2018
Dve osobe povređene su u dve saobraćajne nezgode koje su se juče dogodile na ulicama Novog Sada. Kako za 021 kaže dr Mirjana Bursać iz Hitne pomoći, 64-ogodišnja biciklistkinja povređena je u udesu koji se oko 9:30 časova dogodio u Ulici Radomira Raše… »
Zoran mi je bio sve u životu, bilo ga je tako lako voleti: Potresna ispovest sestre veterinara koji je stradao u stravičnoj…
Telegraf 05.06.2018
Porodica i prijatelji ne mogu da dođu sebi od bola i šoka Povezane vesti Najnovije iz kategorije Vesti. - U subotu je bio kod mene na ručku, a u nedelju je išao kod druga da šiša ovce. Ne znam šta se desilo, ništa nije ukazivalo na tragediju koja će me… »
Vesti dana »
Kos pozvala Skupštinu Srbije da što pre uskladi novousvojene pravosudne zakone sa EU standardima
Beta pre 1 satjoš 14 povezanih
Danas je dan D za vozače kamiona: Prevoznici četvrti dan u štrajku, čeka se obraćanje iz Brisela
Kurir pre 13 minutajoš 26 povezanih
Zašto je Đoković igrao loše protiv Muzetija? "On je sav izlepljen, izgledalo je užasno"
Mondo pre 53 minutajoš 34 povezane
Vlada usvojila izmene uredbe o podsticajima: Više novca i redovnije isplate za poljoprivrednike u 2026.
Kamatica pre 14 minutajoš 16 povezanih