Povezane vesti
Igor Simić: Zahtevamo ozbiljnije angažovanje međunaordne zajednice
Večernje novosti 05.06.2018
Poslanik i portparol Srpske liste ističe da je ova lista na današnjem sastanku sa predstavnicima zapadnih zemalja zatražila reakciju povodom. PRIŠTINA - Osim zahteva da pojačaju prisustvo u srpskim sredinama i spreče napade na Srbe, od predstavnika… »
Simić: Međunarodna zajednica da spreči napade na Srbe
Blic 05.06.2018
Poslanik Srpske liste Igor Simić rekao je, povodom sve češćih napada na Srbe i njihovu imovinu na KiM, da nekima ne odgovara napredak Srbije i da zato pokušavaju da uvuku Srbiju u vrtlog nestabilnosti. Zato Srpska lista, kaže Simić, zahteva od… »
Simić: Zahtev međunarodnim predstavnicima da spreče napade na Srbe
RTS 05.06.2018
Poslanik Srpske liste Igor Simić rekao je za RTS, povodom sve češćih napada na Srbe i njihovu imovinu na KiM, da nekima ne odgovara napredak Srbije i da zato pokušavaju da uvuku Srbiju u vrtlog nestabilnosti. Simić ističe da je reč o sinhronizovanim… »
Vesti dana »
Jokić vidno iznerviran izašao pred kamere - "Ne znam šta me pitaš" Progovorio o napadu za pobedu koji je Marej upropastio! (video)
Kurir pre 23 minutajoš 35 povezanih
Vanredni parlamentarni izbori na KiM: Srbi imaju 10 mandata, policija intervenisala zbog slikanja listića
Newsmax Balkans pre 28 minutajoš 23 povezane
Počelo uklanjanje bombe iz Drugog svetskg rata: Pronađena u Beogradu na vodi
Euronews pre 7 minutajoš 14 povezanih
Studenti počinju skupljanje potpisa za raspisivanje vanrednih izbora
Moj Novi Sad pre 18 minutajoš 11 povezanih
Objavljena nova prognoza za Novu godinu i Božić: Meteorolozi najavljuju ledene dane i debeli sneg
Nova pre 58 minutajoš 11 povezanih