Повезане вести

Крстајић: Правим екипу за будућност

Крстајић: Правим екипу за будућност

Спортски журнал 05.06.2018
Селектор похвалио Миленковића и Радоњића, бираним речима говорио о Милинковић-Савићу, али и о томе да ли је гласао и зашто није тражио веће премије од председника Вучића. Младен Крстајић нема главобољу иако не спава мирно. На… »
Нема разлога за панику

Нема разлога за панику

Вести онлине 05.06.2018
"Играчи су се окупили да бране боје и грб Србије и желе, као и ми из стручног штаба, да направе што бољи резултат", каже селектор Крстајић. Нема места паници, укратко то би била порука Младена Крстајића, селектора "Орлова" после… »
Правим екипу за будућност

Правим екипу за будућност

Политика 05.06.2018
Дан после пораза од Чилеа, само осам уочи почетка светског првенства, селектор Србије Младен Крстајић отворио душу пред српским новинарима у Аустрији. – Похвалио Миленковића и Радоњића, бираним речима говорио о… »
Крстајић анализирао пораз од Чилеа: Били смо лоши, али нисам забринут

Крстајић анализирао пораз од Чилеа: Били смо лоши, али нисам забринут

Вечерње новости 05.06.2018
Има ствари на којима морамо да радимо, боља транзиција, игра без лопте, али је темељ свега добра атмосфера - поручио је селектор Србије. ОД ИЗВЕШТАЧА “НОВОСТИ”: ГРАЦ СЕЛЕКТОР Младен Крстајић поручио је јуче српским новинарима у… »
Крстајић отворенији него икад: Радим "у главу"!

Крстајић отворенији него икад: Радим "у главу"!

Мондо 05.06.2018
"Нисмо досегли европски и светски ниво културе", рекао је, између осталог, селектор у најопширнијем разговору са новинарима досад. Говорио је о Вучићу, Стојковићу, Ивановићу... Селектор фудбалске репрезентације Србије Младен… »
Рекла-казала приче ме не занимају: Крстајић отворено о председнику Вучићу и новцу за СП

Рекла-казала приче ме не занимају: Крстајић отворено о председнику Вучићу и новцу за СП

Србија данас 05.06.2018
Отворено о свему. Од извештача из Аустрије - Селектор фудбалске репрезентације Србије Младен Крстајић дан после пораза у пријатељској утакмици од Чилеа минималним резултатом, одржао је конференцију за медије на којој је… »
Изненадна посета: ФИФА у Бад Валтерсдорфу, ево шта је тражила од наших репрезентативаца

Изненадна посета: ФИФА у Бад Валтерсдорфу, ево шта је тражила од наших репрезентативаца

Хот спорт 05.06.2018
Синоћ пораз од Чилеа 1:0, а онда изненадна контрола ‘инспекције ФИФА’ пред старт Светског првенства у Русији. Није ово било баш мирно јутро за ‘орлове’ у Аустрији. ФИФА је данас посетила наш камп, а разлог је био допинг контрола… »
Фото-убод: Селектор Крстајић и потпарол Вуковић бициклом на конференцију (фото)

Фото-убод: Селектор Крстајић и потпарол Вуковић бициклом на конференцију (фото)

Хот спорт 05.06.2018
Селектор фудбалске репрезентације Србије Младен Крстајић одржао је данас конференцију за новинаре у Аустрији, а на њу је дошао на необичан начин. ‘Орлови’ настављају припреме у Бад Валтерсдорфу, а после пораза од Чилеа 0:1… »
Крстајић: Ја сам Гробар, али овде сам селектор Србије

Крстајић: Ја сам Гробар, али овде сам селектор Србије

Србија данас 05.06.2018
Бура после пораза од Чилеа. Од извештача из Аустрије - Селектор Србије Младен Крстајић дан после пораза у пријатељској утакмици од Чилеа је одржао конференцију за медије на којој је анализирао игру Орлова. Крстајић је говорио о… »
Стојковић: Пораз можда и добар

Стојковић: Пораз можда и добар

Вести онлине 05.06.2018
Голман репрезентације Србије Владимир Стојковић и везни фудбалер Марко Грујић изјавили су да поразом у пријатељској утакмици од Чилеа (1:0) није нарушена атмосфера и да верују да ће спремно дочекати Светско првенство у Русији. -… »
Нисмо изгледали добро, треба остати позитиван

Нисмо изгледали добро, треба остати позитиван

Мондо 05.06.2018
"Орлови" после пораза од Чилеа позвали нацију да их подржи и да не буде оштра у критикама, јер је, ипак, у питању припремна утакмица. "Не бринемо, овакве утакмице и служе за уигравање". "Не треба дизати панику, имамо времена да… »
Порука из Аустрије: "Биће боље против Боливије"

Порука из Аустрије: "Биће боље против Боливије"

Спортске.нет 05.06.2018
Нико не каже да је било добро против Чилеа, али нико није клонуо духом након пораза... Није репрезентативце Србије пореметио пораз од Чилеа 0:1, али признају да им није пријатно због тога. Сви верују да ће бити боље против… »
Пораз Србије од Чилеа у пријатељској утакмици

Пораз Србије од Чилеа у пријатељској утакмици

Данас 04.06.2018
Фудбалери Србије доживели су први пораз на припремама у Аустрији за Светско првенство које почиње за десет дана у Русији. Од „Орлова“ су били бољи Чилеанци резултатом 1:0. Селектор Србије Младен Крстајић пружио је прилику… »

Вести дана »