Povezane vesti

Ramos ne prihvata krivicu za povredu Salaha

Ramos ne prihvata krivicu za povredu Salaha

Novi magazin 05.06.2018
Fudbaler Real Madrida Serhio Ramos ne želi da prihvati krivicu zbog toga što je Mohamed Salah povredio rame posle duela sa njim u finalu Lige šampiona. "Nisam želeo da pričam o tome jer se sve preuveličava na kraju, ali pažljivo sam gledao snimak i… »
"Kriv sam verovatno i za to što se Firmino prehladio"

"Kriv sam verovatno i za to što se Firmino prehladio"

N1 Info 05.06.2018
Prvi put posle finala Lige šampiona defanzivac Reala Serhio Ramos je govorio o duelima sa Mohamedom Salahom i Lorisom Karijusom tokom meča u Kijevu protiv Liverpula. Posle finala Lige šampiona Serhio Ramos je sigurno među naomraženijim fudbalerima na… »
Ništa od transfera: “Delije” protiv Samira

Ništa od transfera: “Delije” protiv Samira

Večernje novosti 05.06.2018
Bivši vezista zagrebačkog Dinama je bio u nekim kombinacijama za dolazak u redove srpskog šampiona, ali je ta mogućnost brzo otpala. NEMA ništa od prelaska Samira Kruza u Crvenu zvezdu. Bivši vezista zagrebačkog Dinama bio je u nekim kombinacijama… »
Ramos je udario Karijusa i "rešio" finale

Ramos je udario Karijusa i "rešio" finale

Mondo 05.06.2018
To su rezultati ispitivanja lekara posle finala Lige šampiona, u kojem je Real Madrid pobedio Liverpul, a nemački golman bio kriv za čak dva pogotka protivnika. Golman Liverpula Loris Karijus, tragičar u porazu od Real Madrida (3:1) u finalu Lige… »

Vesti dana »