Povezane vesti

Selektor Čilea o Srbiji: Velika je stvar pobediti elitnu ekipu sa Mundijala!

Selektor Čilea o Srbiji: Velika je stvar pobediti elitnu ekipu sa Mundijala!

Telegraf 05.06.2018
Reinaldo Rueda hvali naš nacionalni tim Povezane vesti Najnovije iz kategorije Sport. Selektor Čilea Reinaldo Rueda bio je zadovoljan pobedom protiv, kako je rekao, "jedne evropske ekipe". Čileanci su u Gracu, u prijateljskoj utakmici savladali Srbiju… »
Krstajić otvorio dušu: Nije kulturno da se Stojkoviću viče Mustafa, Banetu sam samo ja skinuo traku... (foto)

Krstajić otvorio dušu: Nije kulturno da se Stojkoviću viče Mustafa, Banetu sam samo ja skinuo traku... (foto)

Telegraf 05.06.2018
Selektor našeg nacionalnog tima dan posle poraza od Čilea pred novinarima pretresao aktuelne teme i probleme Povezane vesti Najnovije iz kategorije Sport. Širokog osmeha i na biciklu, selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić pojavio se… »
Mundijalske priče: Kako je neko u Meksiku '70 pivom otrovao engleskog golmana Gordona Benksa, pred meč sa Zapadnom Nemačkom

Mundijalske priče: Kako je neko u Meksiku '70 pivom otrovao engleskog golmana Gordona Benksa, pred meč sa Zapadnom Nemačkom

Telegraf 05.06.2018
„Ne sećam se da li je boca koja mi je poslužena otvorena u mom prisustvu ili ne, ali znam da sam pola sata posle tog piva počeo da se osećam vrlo loše“, napisao je Benks u svojoj autobiografiji o onome što se desilo u baru kantri-kluba… »
Poraz od Čilea je možda i dobar: Stojković veruje u uspeh na Mundijalu (video)

Poraz od Čilea je možda i dobar: Stojković veruje u uspeh na Mundijalu (video)

Telegraf 05.06.2018
Srpski golman smatra da je dobro što su izgubili da se održi tenzija i koncentracija Povezane vesti Najnovije iz kategorije Sport. Golman reprezentacije Srbije Vladimir Stojković i vezni fudbaler Marko Grujić izjavili su da porazom u prijateljskoj… »
Stranci prognozirali tačne rezultate na Mundijalu: Srbija tuče Kostariku 1-0, igra 1-1 sa Švicom i gubi 4-0 od Brazila, ali…

Stranci prognozirali tačne rezultate na Mundijalu: Srbija tuče Kostariku 1-0, igra 1-1 sa Švicom i gubi 4-0 od Brazila, ali…

Telegraf 05.06.2018
Da je lako predvideti rezultat u fudbalu kladionice ne bi ni postojale, ili ako bi ih i bilo, držali bi ih isključivo dobrotvori kojima je jedini cilj da od svih nas naprave multimilionere. Zato uzmite sa rezervom ovu prognozu tačnih rezultata čitavog… »
Mračna prognoza: Srbija će na Mondijalu primiti devet golova (video)

Mračna prognoza: Srbija će na Mondijalu primiti devet golova (video)

Srbija danas 05.06.2018
Orlovi u grupi sa Kostarikom, Švajcarskom i Brazilom. Na kanalu „Nick Att“ na „Jutjubu“ može se pronaći interesantna prognoza tačnih rezultata svih utakmica na predstojećem Mundijalu u Rusiji. Da li je autor vuidovit i ili ima informacije iz… »

Vesti dana »