Повезане вести

Селектор Чилеа о Србији: Велика је ствар победити елитну екипу са Мундијала!

Селектор Чилеа о Србији: Велика је ствар победити елитну екипу са Мундијала!

Телеграф 05.06.2018
Реиналдо Руеда хвали наш национални тим Повезане вести Најновије из категорије Спорт. Селектор Чилеа Реиналдо Руеда био је задовољан победом против, како је рекао, "једне европске екипе". Чилеанци су у Грацу, у пријатељској… »
Крстајић отворио душу: Није културно да се Стојковићу виче Мустафа, Банету сам само ја скинуо траку... (фото)

Крстајић отворио душу: Није културно да се Стојковићу виче Мустафа, Банету сам само ја скинуо траку... (фото)

Телеграф 05.06.2018
Селектор нашег националног тима дан после пораза од Чилеа пред новинарима претресао актуелне теме и проблеме Повезане вести Најновије из категорије Спорт. Широког осмеха и на бициклу, селектор фудбалске репрезентације Србије… »
Мундијалске приче: Како је неко у Мексику '70 пивом отровао енглеског голмана Гордона Бенкса, пред меч са Западном Немачком

Мундијалске приче: Како је неко у Мексику '70 пивом отровао енглеског голмана Гордона Бенкса, пред меч са Западном Немачком

Телеграф 05.06.2018
„Не сећам се да ли је боца која ми је послужена отворена у мом присуству или не, али знам да сам пола сата после тог пива почео да се осећам врло лоше“, написао је Бенкс у својој аутобиографији о ономе што се десило у бару… »
Пораз од Чилеа је можда и добар: Стојковић верује у успех на Мундијалу (видео)

Пораз од Чилеа је можда и добар: Стојковић верује у успех на Мундијалу (видео)

Телеграф 05.06.2018
Српски голман сматра да је добро што су изгубили да се одржи тензија и концентрација Повезане вести Најновије из категорије Спорт. Голман репрезентације Србије Владимир Стојковић и везни фудбалер Марко Грујић изјавили су да… »
Мрачна прогноза: Србија ће на Мондијалу примити девет голова (видео)

Мрачна прогноза: Србија ће на Мондијалу примити девет голова (видео)

Србија данас 05.06.2018
Орлови у групи са Костариком, Швајцарском и Бразилом. На каналу „Ницк Атт“ на „Јутјубу“ може се пронаћи интересантна прогноза тачних резултата свих утакмица на предстојећем Мундијалу у Русији. Да ли је аутор вуидовит и или има… »
Странци прогнозирали тачне резултате на Мундијалу: Србија туче Костарику 1-0, игра 1-1 са Швицом и губи 4-0 од Бразила, али…

Странци прогнозирали тачне резултате на Мундијалу: Србија туче Костарику 1-0, игра 1-1 са Швицом и губи 4-0 од Бразила, али…

Телеграф 05.06.2018
Да је лако предвидети резултат у фудбалу кладионице не би ни постојале, или ако би их и било, држали би их искључиво добротвори којима је једини циљ да од свих нас направе мултимилионере. Зато узмите са резервом ову прогнозу… »

Вести дана »