Povezane vesti
Vučić o kosovskom pitanju: Albanci rade po komandi, ali mi ne odustajemo
Srbija danas 05.06.2018
Konferencija se održava u Srpskoj akademiji nauka i umetnosti. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se učesnicima dvodnevne međunarodne konferencije antikorupcijskog portala "Pištaljka", nakon čega je dao izjavu za novinare. - Zadovoljan sam… »
Upozoren sam, ako uvedemo vojsku na Kosovo ulazimo u sukob sa najvećom vojnom silom: Vučić o nepoštovanju Rezolucije 1244…
Telegraf 05.06.2018
Predstoje nam razgovori u Briselu. Nisam veliki optimista, a Srbija će dati veliki napor da se do kompromisa dođe - rekao je Vučić Povezane vesti Najnovije iz kategorije Vesti. Činjenica da velike sile ne priznaju, odnosno nemaju nameru da uvaže… »
Vučić: Nisam optimista, ali nastavljamo dijalog s Prištinom
N1 Info 05.06.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da nije optimista po pitanju predstojećih razgovora sa predstavnicima Prištine u Briselu, ali da Beograd neće odustati od dijaloga, jer je razgovor jedino rešenje do kompromisa. Izvor: N1 "Predstoje nam… »
Vučić: Nisam optimista, ali Beograd neće odustati od dijaloga sa Prištinom
Novi magazin 05.06.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da nije optimista po pitanju predstojećih razgovora sa predstavnicima Prištine u Briselu, ali da Beograd neće odustati od dijaloga, jer je razgovor jedino rešenje do kompromisa. "Predstoje nam… »
Vesti dana »
"Umorni smo od toga da nas iskorišćavaju": Džej Di Vens se oglasio o Trampovom planu za povećanje carina
Blic pre 5 satijoš 2 povezane
MUP: Ruski državljanin prebijen i opljačkan na Voždovcu, policija intenzivno radi na rasvetljavaju okolnosti
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Ko je bio Igor Bojović: Ko Dramski pisac i upravnik pozorišta "Boško Buha", hrabro se borio sa opakom bolešću
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Lider najveće gruzijske opozicione stranke uhapšen dok su demonstranti blokirali auto-put
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Počinje izvlačenje olupine iz reke: Identifikovano 55 od 67 žrtava sudara aviona i helikoptera u Vašingtonu (foto)
Blic pre 6 satijoš 1 povezana