Povezane vesti
Kija saznala za još jedan Slobin "izlet" pre Zadruge, na ivici suza razgovarala sa Lepim Mićom! (video)
Telegraf 05.06.2018
- Najgore je što nikad to nisam očekivala. Nisam očekivala da je sposoban za takve stvari - rekla je Kija Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Nakon što su se Marija Ana i Sloba Radanović danas posvađali, kada je Smiljanićeva rekla… »
Znam da imaš veliki... Sloba pričao o toalet papiru, Luna iskoristila priliku da mu dobaci za "nešto drugo", evo šta joj je…
Telegraf 05.06.2018
Luna i Sloba danas funkcionišu kao da je sve u najboljem redu Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Sloba i Luna našli su se u spavaćoj sobi, krevet do kreveta, i razgovarali kao da se ništa u međuvremenu nije dogodilo. U jednom momentu ju… »
Pucao je na svog rođenog brata... Kija prvi put ispričala šokantne detalje o svom pokojnom ocu (video)
Telegraf 05.06.2018
- Moja mama meni nikad u životu ružnu reč nije rekla za mog tatu, niti za njegovu ženu - ispričala je Kristina Kija Kockar Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Kija, Ana i Nadežda dotakle su se ovog popodneva porodičnih tema, a priča se… »
Vrlo dobro znaš šta si radio napolju! Ajde, propevaj više! Marija Ana i Sloba se unosili jedno drugome u facu, reagovalo…
Telegraf 05.06.2018
Svađa je nastala po povratku iz kupovine, a Marija Ana i Sloba su se zakačili potpuno neočekivano Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Nakon što su se Sloba Radanović, kao novi vođa, i njegovi potrčci Anđelo i Ana vratili iz kupovine… »
Luna zgrozila izjavom pred Slobom, a tiče se njenog intimnog dela! (video)
Telegraf 05.06.2018
Nakon razgovora u dvorištu, Luna je napravila potez koji nije promakao fanovima Zadruge Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Luna Đogani i Slobodan Radanović prethodne noći nisu se odvajali, nakon što je njegova majka Draginja u telefonskom… »
Kija šokirana Slobinim razgovorom sa majkom otkrila šta misli koji je Draginjin krajnji cilj i zašto joj ona smeta (video)
Telegraf 05.06.2018
- Ja sam se sklonila od Slobodana... Neka se slobodno, eto, porodice posećuju međusobno. Ja mislim da je to divno, samo tako treba da nastave, ali neka mene izuzmu iz svih tih priča - rekla je Kristina Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset… »
A ti njegovu majku mnogo voliš! Miljana se posvađala sa Slobom, pa žestoko pobesnela kad se u svađu umešala Luna Đogani…
Telegraf 05.06.2018
Luna je branila Slobinu majku, što je Miljani zasmetalo pošto misli da se Đoganijeva folira jer ženu nijednom nije videla uživo Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Miljana Kulić prethodne noći otišla je u Pab, kako bi se pojedinim… »
Hoću da čujem Lunu! Sloba dobio poziv sa mamom, ona mu stalno pominjala advokata, a evo šta je onda poručila sinu i…
Telegraf 05.06.2018
Iako je Sloba bio sam u govornici, Draginja Radanović je insistirala na tome da pozove Lunu Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Osim što je ove nedelje vođa Zadruge, usledio je još jedno iznenađenje za Slobu Radanovića. Pevač je večeras… »
Vesti dana »
![Rod blagojević novi ambasador Amerike u Srbiji? On je Trampov prvi izbor, a evo kako ga je ocenio Vučić](https://nstatic.net/696/38934696qguotd.jpg)
Rod blagojević novi ambasador Amerike u Srbiji? On je Trampov prvi izbor, a evo kako ga je ocenio Vučić
Blic pre 6 satijoš 2 povezane
![Uhapšeni bivši poslanik Zoran Zečević i njegov sin! Oglasio se MUP: Inspektore jurili kolima, pa izazvali nesreću, troje…](https://nstatic.net/385/38935385eppicj.jpg)
Uhapšeni bivši poslanik Zoran Zečević i njegov sin! Oglasio se MUP: Inspektore jurili kolima, pa izazvali nesreću, troje završilo sa teškim povredama
Blic pre 4 satijoš 2 povezane
![Srbi iz Srbije ne mogu organizovano autobusom da dođu da glasaju na Kosovu bez dozvole](https://nstatic.net/409/38935409oqklxc.jpg)
Srbi iz Srbije ne mogu organizovano autobusom da dođu da glasaju na Kosovu bez dozvole
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
![Privedena žena osumnjičena da je pretila dekanki Filozofskog fakulteta u Nišu: Oglasio se MUP](https://nstatic.net/637/38934637voqswo.jpg)
Privedena žena osumnjičena da je pretila dekanki Filozofskog fakulteta u Nišu: Oglasio se MUP
Blic pre 7 satijoš 1 povezana