Povezane vesti
Đorđević: Tvrdnje radnika u fabrikama Kajzen, Jura i Geoks samo pretpostavke i nagađanja (VIDEO)
Beta 05.06.2018
Ministar za zapošljavaje, rad boračka i socijalna pitanja Srbije Zoran Djordjević izjavio je danas da su radnička prava za njega sveto pismo, ali da su tvrdnje radnika u fabrikama Kajzen, Jura i Geoks (Geoks) samo pretpostavke i nagadjana. Djordjević… »
Djordjević: Radnička prava su za mene sveti zakon
Beta video 05.06.2018
BEOGRAD - Ministar za zapošljavaje, rad boračka i socijalna pitanja Srbije Zoran Djordjević izjavio je danas da su radnička prava za njega sveto pismo, ali da su tvrdnje radnika u fabrikama Kajzen, Jura i Geoks (Geoks) samo pretpostavke i nagadjana.b… »
Đorđević: Tvrdnje radnika Kajzena, Jure i Geoksa su samo nagađanja
Radio 021 05.06.2018
Ministar za zapošljavaje, rad boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević izjavio je danas da su radnička prava za njega sveto pismo, ali da su tvrdnje radnika u fabrikama Kajzen, Jura i Geoks samo pretpostavke i nagađanja. Đorđević je rekao da… »
Đorđević: Radnička prava su za mene sveto pismo
RTS 05.06.2018
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević izjavio je da se Srbija i ministarstvo koje vodi bore za radnička prava u skladu sa zakonom i da su za njega ta prava "sveto pismo". Đorđević je, odgovarajući na pitanje… »
Đorđević: Radnička prava su za mene sveto pismo
N1 Info 05.06.2018
Ministar za zapošljavanje, rad, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević izjavio je da su radnička prava za njega sveto pismo, ali da su tvrdnje radnika u fabrikama Kajzen, Jura i Geoks samo pretpostavke i nagađanja. Đorđević je kazao da je… »
Vesti dana »
"Treba biti vrlo obazriv, svestan rizika": Detaljna prognoza RHMZ za vikend i početak nedelje: Upaljeni alarmi zbog 2 opasne pojave, ovi delovi Srbije sa se spreme
Blic pre 31 minutajoš 28 povezanih
FOTO i VIDEO: Novi Sad zastao i ovog petka, zabeleženo nekoliko incidenata
Moj Novi Sad pre 4 satijoš 25 povezanih
SAD uvele sankcije NIS-u; Vučić: traže potpuni izlazak ruskog interesa
Bloomberg Adria pre 20 minutajoš 69 povezanih
Firmi koja je vršila nadzor na železničkoj stanici u Novom Sadu produžen ugovor
Vreme pre 6 satijoš 8 povezanih
'Dođi na Mostar ako imaš petlju': Novi studentski protest u Beogradu
BBC News pre 2 satajoš 50 povezanih