Povezane vesti
Đorđević: Tvrdnje radnika u fabrikama Kajzen, Jura i Geoks samo pretpostavke i nagađanja (VIDEO)
Beta 05.06.2018
Ministar za zapošljavaje, rad boračka i socijalna pitanja Srbije Zoran Djordjević izjavio je danas da su radnička prava za njega sveto pismo, ali da su tvrdnje radnika u fabrikama Kajzen, Jura i Geoks (Geoks) samo pretpostavke i nagadjana. Djordjević je… »
Djordjević: Radnička prava su za mene sveti zakon
Beta video 05.06.2018
BEOGRAD - Ministar za zapošljavaje, rad boračka i socijalna pitanja Srbije Zoran Djordjević izjavio je danas da su radnička prava za njega sveto pismo, ali da su tvrdnje radnika u fabrikama Kajzen, Jura i Geoks (Geoks) samo pretpostavke i nagadjana.b CH2… »
Đorđević: Radnička prava su za mene sveto pismo
RTS 05.06.2018
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević izjavio je da se Srbija i ministarstvo koje vodi bore za radnička prava u skladu sa zakonom i da su za njega ta prava "sveto pismo". Đorđević je, odgovarajući na pitanje novinara… »
Đorđević: Tvrdnje radnika Kajzena, Jure i Geoksa su samo nagađanja
Radio 021 05.06.2018
Ministar za zapošljavaje, rad boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević izjavio je danas da su radnička prava za njega sveto pismo, ali da su tvrdnje radnika u fabrikama Kajzen, Jura i Geoks samo pretpostavke i nagađanja. Đorđević je rekao da je… »
Đorđević: Radnička prava su za mene sveto pismo
N1 Info 05.06.2018
Ministar za zapošljavanje, rad, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević izjavio je da su radnička prava za njega sveto pismo, ali da su tvrdnje radnika u fabrikama Kajzen, Jura i Geoks samo pretpostavke i nagađanja. Đorđević je kazao da je inspekcija… »
Vesti dana »

Dodik: Narod će na referendumu odlučiti da li ću ostati predsednik RS
Beta pre 21 minutajoš 66 povezanih

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 34 povezane

Jako nevreme i poplave u Boru uz upozorenje RHMZ za istočnu Srbiju
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 35 povezanih