Povezane vesti
Đorđević: Tvrdnje radnika u fabrikama Kajzen, Jura i Geoks samo pretpostavke i nagađanja (VIDEO)
Beta 05.06.2018
Ministar za zapošljavaje, rad boračka i socijalna pitanja Srbije Zoran Djordjević izjavio je danas da su radnička prava za njega sveto pismo, ali da su tvrdnje radnika u fabrikama Kajzen, Jura i Geoks (Geoks) samo pretpostavke i nagadjana. Djordjević… »
Djordjević: Radnička prava su za mene sveti zakon
Beta video 05.06.2018
BEOGRAD - Ministar za zapošljavaje, rad boračka i socijalna pitanja Srbije Zoran Djordjević izjavio je danas da su radnička prava za njega sveto pismo, ali da su tvrdnje radnika u fabrikama Kajzen, Jura i Geoks (Geoks) samo pretpostavke i nagadjana.b… »
Đorđević: Tvrdnje radnika Kajzena, Jure i Geoksa su samo nagađanja
Radio 021 05.06.2018
Ministar za zapošljavaje, rad boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević izjavio je danas da su radnička prava za njega sveto pismo, ali da su tvrdnje radnika u fabrikama Kajzen, Jura i Geoks samo pretpostavke i nagađanja. Đorđević je rekao da… »
Đorđević: Radnička prava su za mene sveto pismo
RTS 05.06.2018
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević izjavio je da se Srbija i ministarstvo koje vodi bore za radnička prava u skladu sa zakonom i da su za njega ta prava "sveto pismo". Đorđević je, odgovarajući na pitanje… »
Đorđević: Radnička prava su za mene sveto pismo
N1 Info 05.06.2018
Ministar za zapošljavanje, rad, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević izjavio je da su radnička prava za njega sveto pismo, ali da su tvrdnje radnika u fabrikama Kajzen, Jura i Geoks samo pretpostavke i nagađanja. Đorđević je kazao da je… »
Vesti dana »

Mesijev sin neimpresioniran Novakom, plus je strog sudija: Zahteva igru za deset u finalu od Đokovića! (video)
Hot sport pre 27 minutajoš 37 povezanih

Više od 1.000 mrtvih posle razornog zemljotresa u Mjanmaru! Stravična scena u porodilištu, zgrada se ljulja dok babice spasavaju bebe! (foto/video)
Kurir pre 3 minutajoš 28 povezanih

Cela dvorana u delirijumu, saigrači u neverici zbog majstorije, a Jokić? O reakciji Srbina priča cela NBA liga
Mondo pre 2 satajoš 29 povezanih

Đedović Handanović: Stigla zvanična potvrda SAD da su odložene sankcije NIS-u
Novi magazin pre 1 satjoš 25 povezanih

Vučević: Incident u Novom Sadu pitanje rasizma, od politike tu nema ni "p"
Telegraf pre 15 minutajoš 23 povezane