Povezane vesti
Mislim da sam najluđa na svetu: Marija Šerifović se odlučila na ovaj potez! Nećete verovati!
Kurir 05.06.2018
Pevačica Marija Šerifović nedavno je održala koncert u "Štark Areni" , a nakon toga se odlučila na neverovatan potez. Naime, Marija je poželela da sebi da malo oduška pa je otputovala u Ameriku, a šta je tamo radila mnoge će iznenaditi. "Mislim da ja… »
Marija Šerifović se odlučila na neverovatan potez, pa poručila: "Mislim da sam najluđa osoba na svetu" (video)
Blic 05.06.2018
Jedina srpska pobednica na "Evroviziji" i članica žirija poznatog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" malo posle spektakularnog koncerta u "Areni" poželela je da sebi da oduška, pa je otputovala na daleku destinaciju. Šta je sve radila tamo iznenadiće… »
Vesti dana »

Promenljivo oblačno vreme za kraj nedelje, a onda sledi postepeni porast temperature
Euronews pre 29 minutajoš 15 povezanih

Vučević pominje kraj godine kao realan datum za sledeće izbore. Ako ste mislili da je pričao o 2025. – prevarili ste se
Nova pre 4 minutajoš 2 povezane

Zelenski uveo nove pakete sankcija firmama i pojedincima koji podržavaju Rusiju: "Treba da osete pritisak sveta"
Blic pre 4 satijoš 2 povezane

Putnička vozila na Batrovcima čekaju šest sati, na graničnom prelazu Šid tri, na Kelebiji dva sata
Euronews pre 24 minutajoš 6 povezanih