Povezane vesti
Mislim da sam najluđa na svetu: Marija Šerifović se odlučila na ovaj potez! Nećete verovati!
Kurir 05.06.2018
Pevačica Marija Šerifović nedavno je održala koncert u "Štark Areni" , a nakon toga se odlučila na neverovatan potez. Naime, Marija je poželela da sebi da malo oduška pa je otputovala u Ameriku, a šta je tamo radila mnoge će iznenaditi. "Mislim… »
Marija Šerifović se odlučila na neverovatan potez, pa poručila: "Mislim da sam najluđa osoba na svetu" (video)
Blic 05.06.2018
Jedina srpska pobednica na "Evroviziji" i članica žirija poznatog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" malo posle spektakularnog koncerta u "Areni" poželela je da sebi da oduška, pa je otputovala na daleku destinaciju. Šta je sve radila tamo… »
Vesti dana »

Nema tragova upotrebe zvučnog topa na protestu: Dačić tvrdi da ima ključni dokaz
Danas pre 25 minutajoš 3 povezane

Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Danas pre 55 minutajoš 2 povezane

Saobraćajna nesreća na putu Melenci-Bašaid: Tri osobe su poginule, a četvoro je povređeno
Danas pre 55 minutajoš 1 povezana

Kecmanović pobedio u prvom kolu mastersa u Majamiju, srpski teniser u drugoj rundi protiv petog nosioca
Danas pre 55 minutajoš 2 povezane