Povezane vesti

FCAS: Ovoliko uloženo u Srbiju, puštanje u rad - virtuelno

B92 06.06.2018
Kragujevac -- Fijat je do sada investirao više od 1,4 milijarde evra u fabriku u Kragujevcu, izjavio je direktor fabrike FCA Srbija u Kragujevcu Alesio Leonardi. "Napravićemo Mapu puta za Srbiju koju će predstaviti Vladi Srbije", rekao je Leonardi na… »

„Fijat” uložio u Srbiju 1,4 milijarde evra – planira i više

Politika 06.06.2018
Italijani ne nameravaju da se povuku sa srpskog tržišta mada im ove godine ističe ugovor o zajedničkom ulaganju u kragujevačku fabriku, u kojoj imaju 67 odsto udela. „Fijat” je investirao više od 1,4 milijarde evra u fabriku u Kragujevcu… »

"Fijat" uložio više od 1,4 milijarde evra u fabriku u Kragujevcu

RTS 06.06.2018
Direktor fabrike "Fijat Krajsler automobili" u Kragujevcu Alesio Leonardi navodi da je "Fijat" do sada investitirao više od 1,4 milijarde evra u fabriku u Kragujevcu. Počeli su od "zastave 10", preko "punta", do "fijata 500 l" i sada ga proizvode u… »

Digitalizacija u kragujevačkom Fijatu neizbežna

RTV 06.06.2018
KRAGUJEVAC - Fijat je do sada investirao više od 1,4 milijarde evra u fabriku u Kragujevcu, izjavio je danas direktor fabrike FCA Srbija u Kragujevcu Alesio Leonardi na međunarodnoj konferenciji "Industrija 4.0". "Napravićemo Mapu puta za Srbiju koju… »

Direktor "Fijata Srbija": U Kragujevcu već razvijamo digitalnu proizvodnju

Blic 06.06.2018
- Industrija 4.0 sve brže postaje realnost. U našoj fabrici u Kragujevcu počeli smo da pristupamo digitalnoj proizvodnji kroz razvoj naprednih rešenja za virtuelnu simulaciju naspram fizičkog okruženja, uključujući rešenja bazirana na analizi… »

Leonardi: Fijat investirao više od 1,4 milijarde evra u KG

Dnevnik 06.06.2018
KRAGUJEVAC: Fijat je do sada investitirao više od 1,4 milijarde evra u fabriku u Kragujevcu, izjavio je danas direktor fabrike FCA Srbija u Kragujevcu Alesio Leonardi na međunarodnoj konferenciji "Industrija 4.0". "Napravićemo Mapu puta za Srbiju koju… »

Vesti dana »