Повезане вести
Звезда представила Јованчића, Мркела најавио нова појачања
Вечерње новости 06.06.2018
Када су почели преговори, нисам имао никакву дилему да је то прави избор за мене. Имао сам доста дугачак пут до ње, али сам на крају задовољан што сам дошао до Црвене звезде – рекао је нови везиста шампиона. ЧИМ је стигао… »
Јованчић стигао у Звезду: Пробаћу да заменим Доналда
Н1 Инфо 06.06.2018
Фудбалски клуб Црвена звезда је у среду представила своје прво појачање у летњем прелазном року. На стадион "Рајко Митић" је стигао Душан Јованчић, доскорашњи везиста Војводине. 27-годишњег фудбалера је представио спортски… »
Јованчић - дугачак пут од Црвеног крста до Звезде
Мондо 06.06.2018
Црвена звезда представила прво појачање у летњем прелазном року. Протеклих дана пуно се причало о појачањима Црвене звезде. Спомињу се звучна имена која би требало да појачају редове српског шампиона и помогну му у походу на… »
Звезда представила Јованчића: "Заменићу Доналда на прави начин"
Спортске.нет 06.06.2018
Нови фудбалер Црвене звезде Душан Јованчић рекао је да му је велико задовољство што ће играти у том клубу, који му је био први избор када је напуштао Војводину. Душан Јованчић је прво појачање црвено-белих, са којима је… »
Јованчић: Ниједан други позив ме није интересовао када је стигао овај из Звезде! Мркела: Видимо се ускоро…
Хот спорт 06.06.2018
У Љутице Богдана је данас Црвена звезда представила своје прво појачање за долазећу сезону. Реч је о доскорашњем везисти Војводине, Душану Јованчићу који каријеру наставља у шампиону Србије. Јованчић у Звезду долази као… »
Дугачак пут до остварења дечачког сна: Јованчић представљен на Маракани
Моззарт спорт 06.06.2018
„Знам да се овде броје само победе. Спреман сам да се изборим са тим притиском и надам се да ћу оправдати поверење које ми је указано у овако великом тиму као што је Црвена звезда“, рекао је Јованчић. Црвена звезда је… »
Вести дана »
Суперлига Србије: Војводина изненадила Звезду и славила у Београду
Данас пре 12 минутајош 2 повезане
Годишњица бруталне ликвидације породице Зец: Одржана комеморација за Михајла, Марију и ћерку Александру
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
(Видео) Драма у Турској: Авион из Приштине излетео са писте после слетања на аеродром у Истанбулу
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана