Повезане вести
Мамић: Бог са мном има јасан план
Дојче веле 06.06.2018
Здравко Мамић је социјално интелигентан човек који је био свестан да мора да улаже у односе са структурама власти ако жели да води лукративан посао и притом користи јавне ресурсе. То је радио вешто. Све до сада? Фудбалски моћник… »
Адвокат: Здравко Мамић у бијегу, на потезу БиХ
Ал Јазеера 06.06.2018
Кад окривљеника нема на проглашењу пресуде, објашњава Бранко Шерић, а казна је пет година и већа, може се сматрати да је у бијегу. Бивши челник и садашњи савјетник загребачког Ногометног клуба Динамо Здравко Мамић, након… »
Хрватска: Издат налог за ухићењем Мамића
Слободна Европа 06.06.2018
Осјечки Жупанијски суд у сриједу је, темељем неправомоћне пресуде којом је Здравко Мамић осуђен на шест и пол година затвора, дао налог за његовим ухићењем, дознаје се на суду. Након што МУП утврди на којем је граничном… »
Мамић: Неће мирно спавати они који су ме осудили
Радио 021 06.06.2018
Након што је Здравко Мамић осуђен првостепеном пресудом на 6,5 година затвора због "извлачења" новца из фудбалског клуба Динамо из Загреба и утаје пореза, издат је и налог за његово привођење. Пресуда Мамићу изречена је у… »
Хрватска издала налог за хапшење Здравка Мамића
Ал Јазеера 06.06.2018
Бивши челник и актуелни савјетник НК Динамо осуђен на 6,5 година затвора, кривим проглашени Зоран Мамић, Милан Пернар и Дамир Врбановић. Осјечки Жупанијски суд у сриједу је, на основу неправомоћне пресуде којом је Здравко Мамић… »
Осјечки суд издао налог за хапшење Здравка Мамића
Н1 Инфо 06.06.2018
Осјечки Жупанијски суд издао је налог за хапшење бившег челника Динама и актуелног саветника у том загребачком клубу Здравка Мамића, који је данас првостепено осуђен на 6,5 година затвора, јавили су хрватски медији. Према… »
Мамић: 'Они који су ми напакирали и осудили ме, неће мирно спавати'
Ал Јазеера 06.06.2018
Бивши челник и садашњи савјетник НК Динама Здравко Мамић на суду у Осијеку осуђен је на 6,5 година затвора. Бивши челник и садашњи савјетник НК Динама Здравко Мамић казао је у сриједу да је пресуда којом је на суду у Осијеку… »
Здравко Мамић осуђен на шест и по година затвора
Данас 06.06.2018
Бивши челник и садашњи саветник Динама из Загреба Здравко Мамић, његов брат Зоран, бивши Динамов директор Дамир Врбановић и порезник Милан Пернар осуђени су неправоснажно због извлачење новца из тог загребачког фудбалског… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана