Povezane vesti
On je za mene i ćerku prestao da postoji... Goca Tržan konačno iskreno progovorila o Ivanu Marinkoviću
Press 06.06.2018
- On mene maltretira sedam godina od kada sam se razvela druže. Daj, bre, sjaši! - rekla je Goca. Pevačica Goca Tržan gostovala je na novoj makedonskoj televiziji 1TV.MK u emisiji "Veče sa Tijanom" koju vodi pevačica Tijana Dapčević. Goca je nakon… »
Druže, daj bre, sjaši! Goca Tržan prvi put progovorila o bivšem i kako je maltretira već 7 godina!
Kurir 06.06.2018
Pevačica Goca Tržan prvi put progovorila o odnosu sa bivšim suprugom Ivanom Marinkovićem, koji se trenutno nalazi u rijaliti šou Parovi. "Goca Tržan je moje zanimanje. To nema veze sa tim što sam ti ja mama. Ti samo imaš sreću u nesreći što sam ti ja… »
Vesti dana »
Granični prelaz Gradiška između BiH i Hrvatske zatvoren zbog obrušavanja dela mosta, grad u kolapsu
RTV pre 1 satjoš 28 povezanih
Stižu pljuskovi sa grmljavinom! Posle podne očekuju ove delove Srbije: Otkrivamo da li će kiše biti u Beogradu
Telegraf pre 1 satjoš 28 povezanih
FT: Si Đinping rekao da bi Putin mogao da zažali zbog invazije na Ukrajinu
NIN pre 33 minutajoš 17 povezanih
Tramp odložio napad na Iran planiran za danas? Kako su lideri zalivskih država ubedili predsednika SAD da "povuče" ručnu
Euronews pre 7 minutajoš 15 povezanih