Povezane vesti

Vlasotinčani, Šapčani, Valjevci i: - dve dame Evo ko je sve u prethodnih 179 godina bio na čelu Beograda

Vlasotinčani, Šapčani, Valjevci i: - dve dame Evo ko je sve u prethodnih 179 godina bio na čelu Beograda

Blic 07.06.2018
Beograd je danas dobio 67. gradonačelnika u svojoj istoriji, dr Zorana Radojičića, aktuelnog direktora Univerzitetske dečije klinike u Tiršovoj. Kroz istoriju, na čelu prestonice je u prethodnih 179 godina bilo 66 ljudi (neki u dva, pa i tri… »
Vesić: Ponosan sam na jednoglasnu podršku Gradskog odbora SNS

Vesić: Ponosan sam na jednoglasnu podršku Gradskog odbora SNS

Blic 07.06.2018
"Ponosan sam na jednoglasnu podršku Gradskog odbora moje Srpske napredne stranke koja me je kandidovala za zamenika gradonačelnika Beograda", naveo je gradski menadžer Goran Vesić. - Zahvalan sam predsedniku Vučiću na poverenju i podršci… »
Doktor na čelu posle 24 godine: Beograd će danas dobiti 67. Gradonačelnika u istoriji

Doktor na čelu posle 24 godine: Beograd će danas dobiti 67. Gradonačelnika u istoriji

Blic 07.06.2018
Beograd će danas dobiti 67. gradonačelnika u svojoj istoriji, a skoro je izvesno da će to postati dr Zoran Radojičić, aktuelni direktor Univerzitetske dečije klinike u Tiršovoj, kojeg je jednoglasno predložio Gradski odbor Srpske napredne stranke… »

Vesti dana »