Povezane vesti
Hahn: Srbija bi uskoro mogla otvoriti dva poglavlja
Slobodna Evropa 07.06.2018
Evropski komesar nadležan za pitanja proširenja, Johannes Hahn, je rekao da ne isključuje mogućnost da Srbija ubrzo otvori dva nova poglavlja u pristupnim pregovorima. ”Mislim da Srbija dobro napreduje inače ne bi bilo moguće otvaranje novih… »
EU nam otvara još dva poglavlja
Politika 07.06.2018
Do kraja juna počinju pregovori o budžetskim i finansijskim pitanjima (33) i ribarstvu (13). Srbija do kraja juna može da otvori dva nova poglavlja u pristupnim pregovorima sa Evropskom unijom: poglavlje 33 – o budžetskim i finansijskim pitanjima i… »
Han: Otvaranje dva poglavlja u junu je moguće
N1 Info 07.06.2018
Srbija dobro napreduje u pregovorima sa Evropom unijom, a da nije tako, ne bi bilo moguće otvaranje novih poglavlja u junu, izjavio je Evropski komesar za pregovore o pristupanju Johanes Han. je rekao da nije nerealno očekivati da budu otvorena još dva… »
Han: Srbija bi uskoro mogla otvoriti dva poglavlja
Danas 07.06.2018
Evropski komesar nadležan za pitanja proširenja, Johanes Han, je rekao da ne isključuje mogućnost da Srbija ubrzo otvori dva nova pooglavlja u pristupnim pregovorima. ”Mislim da Srbija dobro napreduje inače ne bi bilo moguće otvaranje novih… »
Han: Srbija dobro napreduje, dva nova poglavlja nisu nerealna
Kurir 07.06.2018
BRISEL - Evropski komesar za pregovore o pristupanju Johanes Han kaže da je Srbija dobro napreduje u pregovorima sa Evropom unijom inače, prema njegovim rečima, ne bi bilo moguće otvaranje novih poglavlja u junu. "Mislim da Srbija dobro napreduje… »
Vesti dana »
"Pokušavate da nađete loše u našoj igri?": Sferopulos uzvratio novinaru na pitanje o Zvezdinom napadu
Mondo pre 5 satijoš 10 povezanih
Bojkot trgovinskih lanaca na Balkanu: „Žuti karton" ili put ka nižim cenama
BBC News pre 5 satijoš 1 povezana
Pratio maloletnicu, pa joj tražio da krene sa njim: Uhapšen muškarac (38) u Borči zbog proganjanja devojčice
Blic pre 8 satijoš 1 povezana
Lajčak na kraju mandata: Kosovo i Srbija mogu da budu ponosni na Ohridski sporazum
Danas pre 8 satijoš 1 povezana