Повезане вести
Кија и Ана усред ноћи добиле тајни задатак, а циљ је да тотално излуде овог учесника Задруге! (ВИДЕО)
Телеграф 07.06.2018
Ана и Кија су показале креативност код Дрвета мудрости Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Кристина Кија Коцакар и Ана Кораћ прошле ноћи добиле су од Дрвета мудрости канту креча коју су морале добро да сакрију како… »
Кија и Ана упале у Слобину собу, а када су почеле да читају његово писмо, нису могле да верују шта у њима пише (видео)
Телеграф 07.06.2018
Док су читале писма, у собу је ушао Слоба Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Кија и Ана решиле су да уђу у хотелску собу где борави овогодишњи газда Слоба Радановић. - Види није ни кревет наместио, стока од мог мужа… »
"Мене могу да убију, ја сам се наживела!" Кијина мајка проговорила о претњама, а ево шта је поручила Анабели и Гагију!
Телеграф 07.06.2018
Пред сам лрај Задруге, Кијина мајка проговорила о ћеркином и зетовљевом односу Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Надица Зељковић, мајка Кристине Коцкар, боји се како ће њена ћерка издржати свакодневне стресове, до… »
Слоба проговорио о пољупцу иза "шкоде", Кија у неверици слушала мужа, а онда га је натерала да уради једну ствар! (видео)
Телеграф 07.06.2018
Слободан Радановић проговорио је о пољупцу о којем прича цела Србија, а који се за неке јесте, а за неке није догодио. Зависи да ли сте фан Кије или Слобе... Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Слободан Радановић и… »
Луна рекла да није љубавница јер је са Слобом била пред његовом женом, Кија почела да се смеје, а онда је Зорица поклопила…
Телеграф 07.06.2018
- Боље да ћутиш... - рекао јој је тихо Слоба преко стола Луни, у жељи да јој скрене пажњу на оно што је рекла, али она није сматрала да је изговорила било шта непримерено Повезане вести Најновије из категорије Јетсет… »
Вести дана »
Грађани верују држави - нико није правио залихе нафте; Ђедовић Хандановић: "Наћи ћемо решење" ВИДЕО
Б92 пре 2 сатајош 47 повезаних
Партизан распродао карте за Вечити дерби: Звезду дочекује пуна Арена
Дневник пре 49 минутајош 67 повезаних
Снажан земљотрес код обале Јапана, издато упозорење на цунами
Вести онлине пре 3 сатајош 25 повезаних