Povezane vesti

Kija i Ana usred noći dobile tajni zadatak, a cilj je da totalno izlude ovog učesnika Zadruge! (VIDEO)

Kija i Ana usred noći dobile tajni zadatak, a cilj je da totalno izlude ovog učesnika Zadruge! (VIDEO)

Telegraf 07.06.2018
Ana i Kija su pokazale kreativnost kod Drveta mudrosti Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Kristina Kija Kocakar i Ana Korać prošle noći dobile su od Drveta mudrosti kantu kreča koju su morale dobro da sakriju kako ostali zadrugari ne bi… »
Kija i Ana upale u Slobinu sobu, a kada su počele da čitaju njegovo pismo, nisu mogle da veruju šta u njima piše (video)

Kija i Ana upale u Slobinu sobu, a kada su počele da čitaju njegovo pismo, nisu mogle da veruju šta u njima piše (video)

Telegraf 07.06.2018
Dok su čitale pisma, u sobu je ušao Sloba Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Kija i Ana rešile su da uđu u hotelsku sobu gde boravi ovogodišnji gazda Sloba Radanović. - Vidi nije ni krevet namestio, stoka od mog muža! E, reci da ga… »
"Mene mogu da ubiju, ja sam se naživela!" Kijina majka progovorila o pretnjama, a evo šta je poručila Anabeli i Gagiju!

"Mene mogu da ubiju, ja sam se naživela!" Kijina majka progovorila o pretnjama, a evo šta je poručila Anabeli i Gagiju!

Telegraf 07.06.2018
Pred sam lraj Zadruge, Kijina majka progovorila o ćerkinom i zetovljevom odnosu Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Nadica Zeljković, majka Kristine Kockar, boji se kako će njena ćerka izdržati svakodnevne stresove, do finala zakazanog za… »
Sloba progovorio o poljupcu iza "škode", Kija u neverici slušala muža, a onda ga je naterala da uradi jednu stvar! (video)

Sloba progovorio o poljupcu iza "škode", Kija u neverici slušala muža, a onda ga je naterala da uradi jednu stvar! (video)

Telegraf 07.06.2018
Slobodan Radanović progovorio je o poljupcu o kojem priča cela Srbija, a koji se za neke jeste, a za neke nije dogodio. Zavisi da li ste fan Kije ili Slobe... Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Slobodan Radanović i tokom sinoćne emisije… »
Luna rekla da nije ljubavnica jer je sa Slobom bila pred njegovom ženom, Kija počela da se smeje, a onda je Zorica poklopila…

Luna rekla da nije ljubavnica jer je sa Slobom bila pred njegovom ženom, Kija počela da se smeje, a onda je Zorica poklopila…

Telegraf 07.06.2018
- Bolje da ćutiš... - rekao joj je tiho Sloba preko stola Luni, u želji da joj skrene pažnju na ono što je rekla, ali ona nije smatrala da je izgovorila bilo šta neprimereno Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Prethodne noći u Zadrugu je… »

Vesti dana »