Povezane vesti
Jedna od ubedljivo najgorih i dosadnih funkcija stiže sa Fejsbuka na Istagram! (foto)
BK TV 07.06.2018
Najbolje bi bilo da sednete ili se uhvatite za nešto. Ako mislite da su notifikacije na Facebooku postale previše agresivne, onda bi bilo bolje da se uhvatite za nešto - jer bi uskoro mogle da počnu da vam iskaču i kada otvorite Instagram. Još jedna… »
Ubedljivo najgora stvar sa Facebooka dolazi na Instagram
Telegraf 07.06.2018
Najbolje bi bilo da sednete ili se uhvatite za nešto Povezane vesti Najnovije iz kategorije Hi-Tech. Ako mislite da su notifikacije na Facebooku postale previše agresivne, onda bi bilo bolje da se uhvatite za nešto - jer bi uskoro mogle da počnu da vam… »
Vesti dana »
Pomen žrtvama genocida u Srebrenici, pisac Vladimir Arsenijević tvrdi da je napadnut u Beogradu
BBC News pre 20 minutajoš 26 povezanih
Vladimir Arsenijević se oglasio nakon napada u centru Beograda: "Dočekala me grupa od 20 do 30 mladih ljudi, udarali su me i pretili" VIDEO
Nova pre 30 minutajoš 13 povezanih
Snažno nevreme praćeno obilnim pljuskovima već pogodilo delove Beograda
Naslovi.ai pre 55 minutajoš 30 povezanih
Četvoro kandidata koji su ranije podneli ostavke, odlučili da uđu u članstvo Saveta REM-a
Beta pre 30 minutajoš 22 povezane
UŽIVO: Kriza na Bliskom istoku Hiljadu raketa usmereno ka Iranu ako pokušaju da me ubiju, poručio Tramp
Euronews pre 30 minutajoš 22 povezane