Povezane vesti
Tek sam SAD shvatila koji haos sam napravila: Luna Đogani kroz suze ispričala pravi razlog što je bila sa Slobom u vezi…
Kurir 08.06.2018
Luna Đogani sinoć je doživela nervni slom sinoć zbog snimaka koje je videla. Na njima njen bivši dečko Sloba Radanović priča sa Kijom o bebi, a na kraju je došlo i do poljupca, koji je pevač žestoko negirao. Posle svega što je preživela, Luna je odlučila… »
HTEO SI SAMO DA ME J*BEŠ I J*BAO SI ME: Luna doživela SLOM ŽIVACA posle snimka poljupca, UDARALA SAMU SEBE, a onda je SVOM…
Svet & Skandal 08.06.2018
Luna Đogani doživela je nervni slom i sama sebe udarala i povređivala pošto je pušten snimak na kom Sloba govori Kiji da će joj napraviti bebu. Đoganijeva je uznemirena napustila Belu kuću i otišla u štalu da plače, a Radanović joj se sve vreme… »
Pušten snimak poljupca Kije i Slobe: Luna doživela nervni slom, udarala sebe pa nasrnula na pevača
Blic 08.06.2018
Sinoć je ukućanima pušten snimak poljupca Kije i Slobe, kao i njihov razgovor prilikom kog su razgovarali o bebi, što je izazvalo pravi haos u kući. Snimci koji su pušteni razbesneli su i Kiju i Lunu, dok je Sloba pokušao da se opravda i jednoj i drugoj… »
Vesti dana »
(Foto) Ovo je osumnjičeni za jezivi napad u Berlinu, kolima se zaleteo u masu: Pokosio ljude na Paradi ponosa, ima i izbodenih! Policija traži pomoć!
Blic pre 6 minutajoš 11 povezanih
Pogačar na korak od pete titule na Tur d’Fransu, Karapas pobednik 20. etape
Radio sto plus pre 11 minutajoš 11 povezanih
SPC danas slavi Praznik Sabora svetog arhangela Gavrila - letnji Aranđelovdan
RTV pre 1 satjoš 9 povezanih
Vremenska prognoza za nedelju, 26. jul: Pretežno sunčano i toplije, uveče kratkotrajna kiša
Beta pre 7 satijoš 7 povezanih
Na današnji dan: Veliki zemljotres u Skoplju, rođeni Šo, Jung, Kjubrik i Džeger
Radio 021 pre 1 satjoš 3 povezane