Povezane vesti

Tek sam SAD shvatila koji haos sam napravila: Luna Đogani kroz suze ispričala pravi razlog što je bila sa Slobom u vezi…

Tek sam SAD shvatila koji haos sam napravila: Luna Đogani kroz suze ispričala pravi razlog što je bila sa Slobom u vezi…

Kurir 08.06.2018
Luna Đogani sinoć je doživela nervni slom sinoć zbog snimaka koje je videla. Na njima njen bivši dečko Sloba Radanović priča sa Kijom o bebi, a na kraju je došlo i do poljupca, koji je pevač žestoko negirao. Posle svega što je preživela, Luna… »
Zadruga: Luna uništena od bola otišla u štalu, Sloba za njom - zamalo fizički okršaj!

Zadruga: Luna uništena od bola otišla u štalu, Sloba za njom - zamalo fizički okršaj!

Svet plus 08.06.2018
Nakon što je Luna Đogani saznala da je Sloba Radanović planirao bebu sa Kijom Kockar, otišla je u štalu da se presabere. Međutim, Sloba je došao za njom i nastao je opšti haos. Luna Đogani je sinoć u Zadruzi saznala da ju je Sloba Radanović… »
Klošarko jedna - Luna ga udarala, a onda priznanje - imao je seks sa Kijom!

Klošarko jedna - Luna ga udarala, a onda priznanje - imao je seks sa Kijom!

Svet plus 08.06.2018
Nakon što je Luna Đogani saznala da je Sloba Radanović planirao dete sa Kijom Kockar, otišla je u štalu da se malo smiri. Ipak, Sloba je došao za njom, pa se rasprava nastavila i dobila neočekivani epilog. Luna Đogani i Sloba Radanović su se… »
Pušten snimak poljupca Kije i Slobe: Luna doživela nervni slom, udarala sebe pa nasrnula na pevača

Pušten snimak poljupca Kije i Slobe: Luna doživela nervni slom, udarala sebe pa nasrnula na pevača

Blic 08.06.2018
Sinoć je ukućanima pušten snimak poljupca Kije i Slobe, kao i njihov razgovor prilikom kog su razgovarali o bebi, što je izazvalo pravi haos u kući. Snimci koji su pušteni razbesneli su i Kiju i Lunu, dok je Sloba pokušao da se opravda i jednoj i… »
HTEO SI SAMO DA ME J*BEŠ I J*BAO SI ME: Luna doživela SLOM ŽIVACA posle snimka poljupca, UDARALA SAMU SEBE, a onda je SVOM…

HTEO SI SAMO DA ME J*BEŠ I J*BAO SI ME: Luna doživela SLOM ŽIVACA posle snimka poljupca, UDARALA SAMU SEBE, a onda je SVOM…

Svet & Skandal 08.06.2018
Luna Đogani doživela je nervni slom i sama sebe udarala i povređivala pošto je pušten snimak na kom Sloba govori Kiji da će joj napraviti bebu. Đoganijeva je uznemirena napustila Belu kuću i otišla u štalu da plače, a Radanović joj se sve… »

Vesti dana »