Povezane vesti
Skandal u 4 ujutru! Luna doživela nervni slom, udarala sebe, pa ošamarila Slobu! (video)
Telegraf 08.06.2018
Nakon puštenih snimaka izbila je svađa između Lune i Slobe Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Luna Đogani predhodne noći doživela je nervni slom i sama sebe udarala i povređivala pošto je pušten snimak na kom Slobodan Radanović, njen dečko… »
Sloba rekao da mu se Luna dopala pre 2 godine, Kija u suzama izletela iz kuće, a onda je Mića prvi put izneo strašnu stvar o…
Telegraf 08.06.2018
- Ja sam bio u šoku kad mi je njena majka prišla i pitala me da igram sa Lunom. Ne mogu da kažem da mi nije prijalo. Ona je i tad bila lepa, dopala mi se - šokirao je Radanović Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Nakon što je izbila svađa zbog… »
Ja jesam luda, razmažena, lenja... Luna priznala zbog čega se kaje i šta bi promenila, Sloba gledao u nju mrtav ozbiljan…
Telegraf 08.06.2018
- Ušla sam da naučim da ne budem toliko naivna, a bila sam naivnija nego ikada - ispričala je Luna pred svima Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Luna Đogani priznala je zbog čega se kaje tokom boravka u Zadruzi i šta bi promenila kada bi… »
Gadi mi se, ona sad glumi žrtvu i to radi zajedno sa mamom i tatom! Lepi Mića žestoko opleo po Luni, umešala se i Zorica…
Telegraf 08.06.2018
- Ja sam mislio da ona ima dostojanstva, da ima jedan nivo preko kojeg se ne ide. Ona je razmažena, ona je jako loše odgojena - rekao je Lepi Mića za Lunu Đogani Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Nakon što je razotkriveno šta su Kija i Sloba… »
Matora se češkala tamo dole, pa bez blama pred Kijom skinula šorts i pokazala intimne delove! (VIDEO)
Telegraf 08.06.2018
Matora se češala po intimnoj regiji, pa iznenadila sve postupkom Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Jovana Tomić Matora nije krila svoje seksualno opredeljenje a zatim je i otpočela ljubavnu vezu sa Sanjom Stanković u Zadruzi. Jovana ima… »
Zamišljaj da k*ešeš mene! Luna frapirala Slobu izjavom, on pobesneo, a onda su spomenuli roditelje i Radanović je brutalno…
Telegraf 08.06.2018
Sukob između Lune i SLobe još više se rasplamsao u zoru Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Nakon burne rasprave u štali nakon što je zadrugarima pušten snimak na kojem Slobodan Radanović ljubi svoju zakonitu suprugu Kristinu Kiju Kockar i… »
Pušten snimak na kojem Kija i Sloba pričaju o bebi, ukućani zinuli kad je Radanović počeo da se pravda! (video)
Telegraf 08.06.2018
- U tom trenutku sam pomišljao da postoji neka šansa za tu neku drugu šansu, ali posle nekih razmišljanja shvatio sam da je to nemoguće - pravdao se pevač Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Prethodna noć u Zadruzi je bila više nego vrela… »
Ukućanima pustili snimak iza "škode", Sloba se kleo da se nisu ljubili, Kija počela da plače za stolom, a evo kako je Luna…
Telegraf 08.06.2018
Kija nije mogla da zadrži suze, pa je izašla u dvorište i plakala Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Četvrtak veče u Zadruzi uvek napravi haos, pa je tako bilo i prethodne noći kada je ukućanima konačno pušten snimak Kije Kockar i njenog muža… »
Luna Đogani je uništena! Pustili su joj skandalozan snimak Slobe i Kije! Pravimo bebu! Kraj!(video)
Pravda 08.06.2018
Luna Đogani sinoć je imala najtežu noć otkad je u "Zadruzi". Njoj su pustili snimak na kojem Sloba Radanović i njegova zakonita supruga Kristina Kija Kockar razgovaraju o planovima posle rijalitija, i dogovaraju pravljenje bebe. Luna je nemo posmatrala… »
Vesti dana »

"To je politički proces": Oglasio se SPS o "slučaju" Dodik: Narod je jedini suveren i izvor svake vlasti u Republici Srpskoj
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

„Dodik oslabljen, ucenjuje narod“: Zašto je predsednik RS najavio referendum o sebi nakon što mu je oduzet mandat?
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

Libanska vlada odobrila ciljeve američkog predloga za razoružanje Hezbolaha (foto)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana