Повезане вести

Скандал у 4 ујутру! Луна доживела нервни слом, ударала себе, па ошамарила Слобу! (видео)

Скандал у 4 ујутру! Луна доживела нервни слом, ударала себе, па ошамарила Слобу! (видео)

Телеграф 08.06.2018
Након пуштених снимака избила је свађа између Луне и Слобе Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Луна Ђогани предходне ноћи доживела је нервни слом и сама себе ударала и повређивала пошто је пуштен снимак на ком Слободан… »
Слоба рекао да му се Луна допала пре 2 године, Кија у сузама излетела из куће, а онда је Мића први пут изнео страшну ствар о…

Слоба рекао да му се Луна допала пре 2 године, Кија у сузама излетела из куће, а онда је Мића први пут изнео страшну ствар о…

Телеграф 08.06.2018
- Ја сам био у шоку кад ми је њена мајка пришла и питала ме да играм са Луном. Не могу да кажем да ми није пријало. Она је и тад била лепа, допала ми се - шокирао је Радановић Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Након… »
Ја јесам луда, размажена, лења... Луна признала због чега се каје и шта би променила, Слоба гледао у њу мртав озбиљан…

Ја јесам луда, размажена, лења... Луна признала због чега се каје и шта би променила, Слоба гледао у њу мртав озбиљан…

Телеграф 08.06.2018
- Ушла сам да научим да не будем толико наивна, а била сам наивнија него икада - испричала је Луна пред свима Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Луна Ђогани признала је због чега се каје током боравка у Задрузи и шта… »
Гади ми се, она сад глуми жртву и то ради заједно са мамом и татом! Лепи Мића жестоко оплео по Луни, умешала се и Зорица…

Гади ми се, она сад глуми жртву и то ради заједно са мамом и татом! Лепи Мића жестоко оплео по Луни, умешала се и Зорица…

Телеграф 08.06.2018
- Ја сам мислио да она има достојанства, да има један ниво преко којег се не иде. Она је размажена, она је јако лоше одгојена - рекао је Лепи Мића за Луну Ђогани Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Након што је… »
Матора се чешкала тамо доле, па без блама пред Кијом скинула шортс и показала интимне делове! (ВИДЕО)

Матора се чешкала тамо доле, па без блама пред Кијом скинула шортс и показала интимне делове! (ВИДЕО)

Телеграф 08.06.2018
Матора се чешала по интимној регији, па изненадила све поступком Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Јована Томић Матора није крила своје сексуално опредељење а затим је и отпочела љубавну везу са Сањом Станковић у… »
Замишљај да к*ешеш мене! Луна фрапирала Слобу изјавом, он побеснео, а онда су споменули родитеље и Радановић је брутално…

Замишљај да к*ешеш мене! Луна фрапирала Слобу изјавом, он побеснео, а онда су споменули родитеље и Радановић је брутално…

Телеграф 08.06.2018
Сукоб између Луне и СЛобе још више се распламсао у зору Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Након бурне расправе у штали након што је задругарима пуштен снимак на којем Слободан Радановић љуби своју закониту супругу… »
Пуштен снимак на којем Кија и Слоба причају о беби, укућани зинули кад је Радановић почео да се правда! (видео)

Пуштен снимак на којем Кија и Слоба причају о беби, укућани зинули кад је Радановић почео да се правда! (видео)

Телеграф 08.06.2018
- У том тренутку сам помишљао да постоји нека шанса за ту неку другу шансу, али после неких размишљања схватио сам да је то немогуће - правдао се певач Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Претходна ноћ у Задрузи је… »
Укућанима пустили снимак иза "шкоде", Слоба се клео да се нису љубили, Кија почела да плаче за столом, а ево како је Луна…

Укућанима пустили снимак иза "шкоде", Слоба се клео да се нису љубили, Кија почела да плаче за столом, а ево како је Луна…

Телеграф 08.06.2018
Кија није могла да задржи сузе, па је изашла у двориште и плакала Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Четвртак вече у Задрузи увек направи хаос, па је тако било и претходне ноћи када је укућанима коначно пуштен снимак… »
Луна Ђогани је уништена! Пустили су јој скандалозан снимак Слобе и Кије! Правимо бебу! Крај!(видео)

Луна Ђогани је уништена! Пустили су јој скандалозан снимак Слобе и Кије! Правимо бебу! Крај!(видео)

Правда 08.06.2018
Луна Ђогани синоћ је имала најтежу ноћ откад је у "Задрузи". Њој су пустили снимак на којем Слоба Радановић и његова законита супруга Кристина Кија Коцкар разговарају о плановима после ријалитија, и договарају прављење бебе… »

Вести дана »