Povezane vesti
KLS nastavlja da kažnjava: Centar crveno-belih će bankrotirati
Hot sport 08.06.2018
Direktor KLS Leon Deleon izrekao je nove mere nakon prvog meča finalne serije. Ovoga puta najgore je prošao centar crveno-belih Pero Antić. Ovaj igrač kažnjen je ukupnom kaznom od 78 hiljada dinara. Prva kazna od šest hiljada izrečena je zbog… »
Konačno Feldin i Nenadićeva audicija pred Zvezdinim žirijem
Mozzart sport 08.06.2018
Dva utiska prvog meča finalne serije Superlige. Budimo objektivni, malo ko je mogao da očekuje da će Crvena zvezda i FMP odigrati onako neizvestan meč u prvom obračunu u borbi za titulu prvaka Srbije. Zvezda je slavila s 84:83, a meč je prelomio… »
Feldin: Konačno da pogodim!
Mondo 08.06.2018
Bek Crvene zvezde priznaje da ove sezone nije bio konstantan. "Najviše je do moje psihe". Džejms Feldin postigao je pobedonosni koš u prvoj utakmici finala plej-ofa protiv FMP i u saradnji sa Stefanom Jankovićem, koji je odbranio solo prodor Stefana… »
Omić: Nemam nameru da ostanem bez još jednog pehara!
Večernje novosti 08.06.2018
Došao sam u Srbiju zbog trofeja. ABA liga i Kup se nisu ostvarili i želim da osvojim domaće prvenstvo. Ipak, ovako ne može da se igra i da se čeka poslednji šut – rekao je Alen. Strepela je Crvena zvezda do poslednje sekunde u prvom meču finalne… »
Zvezda povela u finalu Superlige
Danas 07.06.2018
U prvoj utakmici finala Superlige Srbije košarkaši Crvene zvezde pobedili su FMP sa 84:83 i tako stekli mogućnost da u subotu u 18 časova steknu „brejk“ prednosti u Železniku koji bi ih značajno približio novoj šampionskoj tituli. Sam pogdled… »
Vesti dana »

Tajni snimak o upadu na RTS: Centrala PSG-a nije znala za sastanak „zaverenika“
Vreme pre 14 minutajoš 21 povezana

Obustavljen saobraćaj svih međugradskih vozova! "Srbijavoz": Primili smo poziv da su postavljene eksplozivne naprave
Kurir pre 14 minutajoš 18 povezanih

Udar na Moskvu posle putinovog odgovora trampu! Ukrajinski dronovi se sručili na rusku prestonicu, pogođene zgrade, napadnut i vojni aerodrom (foto, video)
Kurir pre 8 minutajoš 16 povezanih

Skupština se zatvara, pa Vlada Srbije može da radi u punom kapacitetu
Vreme pre 26 minutajoš 13 povezanih