Povezane vesti
Vučić: Do kraja juna očekujem nastavak dijaloga sa Prištinom
Beta video 08.06.2018
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da očekuje da će dijalog Beograda i Prištine biti nastavljen pre kraja meseca. Vučić je u Palati ``Srbija`` kazao da je zauzet 27. i 28. juna, i da tada neće biti u Briselu, ali da će… »
Vučić: Neka oni odluče o datumu, ja sam spreman da razgovaram
Beta video 08.06.2018
BEOGRAD - ``Neka oni odluče o datumu, ja sam spreman da razgovaram, ali pre svega tražeći da se poštuje Briselski sporazum i da ga druga strana poštuje``, kazao je predsednik Aleksandar Vučić i naglasio da želi da se postigne neki dogovor sa… »
Vučić: Nastavak dijaloga s Prištinom do kraja mjeseca
Slobodna Evropa 08.06.2018
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je kako očekuje da će dijalog Beograda i Prištine biti nastavljen prije kraja mjeseca, prenosi agencija Beta. Vučić je u kazao da je zauzet 27. i 28. juna, i da tada neće biti u Briselu, ali da će biti… »
Vesti dana »
uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Primirje između Izraela i Hezbolaha stupilo na snagu, "reke" automobila krenule na jugu Libana
Euronews pre 32 minutajoš 9 povezanih
U Skupštini Srbije dan za glasanje, na dnevnom redu Predlog budžeta za 2025. godinu sa pratećim zakonima
RTV pre 4 satijoš 7 povezanih
uživo RAT U UKRAJINI Novi ruski udar dronovima na Kijev, povređene tri osobe
Euronews pre 26 minutajoš 5 povezanih
Vučić na večeri sa predsednikom Ekvatorijalne Gvineje: "Nastavićemo da unapređujemo odnose" (foto)
Blic pre 10 satijoš 1 povezana