Povezane vesti
Vučić: Neka oni odluče o datumu, ja sam spreman da razgovaram
Beta video 08.06.2018
BEOGRAD - ``Neka oni odluče o datumu, ja sam spreman da razgovaram, ali pre svega tražeći da se poštuje Briselski sporazum i da ga druga strana poštuje``, kazao je predsednik Aleksandar Vučić i naglasio da želi da se postigne neki dogovor sa Prištinom.… »
Vučić: Do kraja juna očekujem nastavak dijaloga sa Prištinom
Beta video 08.06.2018
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da očekuje da će dijalog Beograda i Prištine biti nastavljen pre kraja meseca. Vučić je u Palati ``Srbija`` kazao da je zauzet 27. i 28. juna, i da tada neće biti u Briselu, ali da će biti na… »
Vučić: Nastavak dijaloga s Prištinom do kraja mjeseca
Slobodna Evropa 08.06.2018
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je kako očekuje da će dijalog Beograda i Prištine biti nastavljen prije kraja mjeseca, prenosi agencija Beta. Vučić je u kazao da je zauzet 27. i 28. juna, i da tada neće biti u Briselu, ali da će biti na… »
Vesti dana »
Šta se desilo? Kladionice Finskoj predviđale ubedljivu pobedu na Evroviziji, pa ih na kraju nije bilo ni u prvih pet: zbog njih je prekršeno veliko pravilo takmičenja posle 28 godina
Blic pre 30 minutajoš 25 povezanih
Zbog Dare uzdiše cela Evropa, a niko nije znao da je lepotica iz Bugarske udata: Evo ko je njen muž
Kurir pre 35 minutajoš 17 povezanih
Kiša i olujni vetar u Srbiji, nagli pad temperature Oglasio se RHMZ, a evo šta nas očekuje do kraja meseca i kad stiže otopljenje
Dnevnik pre 30 minutajoš 7 povezanih
Predsednik Vučić danas i sutra u poseti Azerbejdžanu, učestvuje na Svetskom urbanom forumu
RTV pre 4 satijoš 3 povezane