Povezane vesti
Partizan predstavio gomeša: Biće golova, ali i titule
Večernje novosti 08.06.2018
Nisam postavljao ciljeve po broju pogodaka, ali sam spreman da dam sto odsto. Hoću da budem u službi tima, obećavam samo rad, rad i rad - kaže Rikardo. SA reputacijom "haubice" koja je u prethodnoj sezoni postigla 22 gola i značajno doprinela da se… »
Rikardo Gomeš potpisao za Partizan: Najbolja moguća odluka
Dnevnik 08.06.2018
BEOGRAD: Fudbalski reprezentativac Zelenortskih ostrva Rikardo Gomeš potpisao je danas trogodišnji ugovor sa Partizanom i poručio da je uveren da je doneo najbolju moguću odluku. Ovaj 26-godišnji napadač stigao je iz portugalskog Nacionala, potpisao je… »
Gomeš: Partizanu obećavam samo rad
Mondo 08.06.2018
Reprezentativac Zelenortskih Ostrva potpisao je ugovor sa crno-belima i poželeo da doprinese "izvrsnoj sezoni" kluba iz Humske 1. Rikardo Gomeš (26) u petak je predstavljen kao novi prvotimac Partizana, dan nakon što je doputovao u Beograd na… »
Predstavljen Gomeš: "Srećan sam što sam postao deo velikog kluba"
Sportske.net 08.06.2018
Vicešampion Srbije predstavio je u petak drugo pojačanje za nastupajuću sezonu. Dres Partizana danas je zadužio reprezentativac Zelenortskih Ostrva Rikardo Gomeš. Fudbalski klub Partizan predstavio je danas drugo pojačanje za nastupajuću sezonu. Sportski… »
Partizan predstavio gomeša: Pričao o derbiju, dao obećanje Grobarima i uzeo ‘jak’ broj (foto)
Hot sport 08.06.2018
Partizan je danas u Humskoj predstavio drugo pojačanje u letnjem prelaznom roku, u pitanju je napadač, i po potrebi levo krilo, Rikardo Gomeš. Kao i obično, kada su u pitanju promocije novih igrača u Humskoj, uvodnu reč imao je sportski direktor… »
Humska upoznala Rikarda Gomeša: Deo sam velikog kluba, stigao sam po titulu!
Mozzart sport 08.06.2018
Partizan predstavio napadača od koga mnogo očekuje u narednoj sezoni. Partizanov dres sa brojem 11 u ruci, ogromno samopouzdanje u gotovo svakoj rečenici i osnovna misao - došao sam ovde da uspem. Tako je delovao i rezonovao novi napadač crno-belih… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: Počela proizvodnja naftnih derivata u rafineriji u Pančevu
NIN pre 40 minutajoš 34 povezane
Drugo polugodište počinje regularno, ministar prosvete najavljuje skraćenje časova na 30 minuta
Sputnik pre 55 minutajoš 25 povezanih
Kako Evropska Unija planira da odgovri Trampu na pretnje carinama zbog Grenlanda
Newsmax Balkans pre 20 minutajoš 23 povezane