Povezane vesti

Partizan predstavio gomeša: Biće golova, ali i titule

Partizan predstavio gomeša: Biće golova, ali i titule

Večernje novosti 08.06.2018
Nisam postavljao ciljeve po broju pogodaka, ali sam spreman da dam sto odsto. Hoću da budem u službi tima, obećavam samo rad, rad i rad - kaže Rikardo. SA reputacijom "haubice" koja je u prethodnoj sezoni postigla 22 gola i značajno doprinela da se… »
Rikardo Gomeš potpisao za Partizan: Najbolja moguća odluka

Rikardo Gomeš potpisao za Partizan: Najbolja moguća odluka

Dnevnik 08.06.2018
BEOGRAD: Fudbalski reprezentativac Zelenortskih ostrva Rikardo Gomeš potpisao je danas trogodišnji ugovor sa Partizanom i poručio da je uveren da je doneo najbolju moguću odluku. Ovaj 26-godišnji napadač stigao je iz portugalskog Nacionala, potpisao… »
Gomeš: Partizanu obećavam samo rad

Gomeš: Partizanu obećavam samo rad

Mondo 08.06.2018
Reprezentativac Zelenortskih Ostrva potpisao je ugovor sa crno-belima i poželeo da doprinese "izvrsnoj sezoni" kluba iz Humske 1. Rikardo Gomeš (26) u petak je predstavljen kao novi prvotimac Partizana, dan nakon što je doputovao u Beograd na… »
Predstavljen Gomeš: "Srećan sam što sam postao deo velikog kluba"

Predstavljen Gomeš: "Srećan sam što sam postao deo velikog kluba"

Sportske.net 08.06.2018
Vicešampion Srbije predstavio je u petak drugo pojačanje za nastupajuću sezonu. Dres Partizana danas je zadužio reprezentativac Zelenortskih Ostrva Rikardo Gomeš. Fudbalski klub Partizan predstavio je danas drugo pojačanje za nastupajuću sezonu… »
Humska upoznala Rikarda Gomeša: Deo sam velikog kluba, stigao sam po titulu!

Humska upoznala Rikarda Gomeša: Deo sam velikog kluba, stigao sam po titulu!

Mozzart sport 08.06.2018
Partizan predstavio napadača od koga mnogo očekuje u narednoj sezoni. Partizanov dres sa brojem 11 u ruci, ogromno samopouzdanje u gotovo svakoj rečenici i osnovna misao - došao sam ovde da uspem. Tako je delovao i rezonovao novi napadač crno-belih… »
Partizan predstavio gomeša: Pričao o derbiju, dao obećanje Grobarima i uzeo ‘jak’ broj (foto)

Partizan predstavio gomeša: Pričao o derbiju, dao obećanje Grobarima i uzeo ‘jak’ broj (foto)

Hot sport 08.06.2018
Partizan je danas u Humskoj predstavio drugo pojačanje u letnjem prelaznom roku, u pitanju je napadač, i po potrebi levo krilo, Rikardo Gomeš. Kao i obično, kada su u pitanju promocije novih igrača u Humskoj, uvodnu reč imao je sportski direktor… »

Vesti dana »