Povezane vesti
Sloba priznao da mu se Luna sviđala i pre rijalitija: Kija u suzama napustila kuću, a onda je Mića izneo strašne podatke o…
Kurir 08.06.2018
Nakon što je izbila svađa zbog nejednakih izjava o tome šta se dogodilo tokom Kijinog i Slobinog razgovora iza "škode", pušten je snimak u kojem Luna Đogani nekolicini ukućana priča o njenom i Slobinom susretu na jednoj svadbi u julu 2016 "Mi smo se… »
Brutalna svađa među ljubavnicima: Pušten video kako se Kija i Sloba ljube; Luna urlala: Hteo si samo da me iskoristiš (video)…
Večernje novosti 08.06.2018
Prvi snimak koji je pušten bio je trenutak kada Slobodan Radanović ljubi svoju suprugu Kristinu Kockar iza Škode u dvorištu. Zadrugari su noćas gledali video-priloge, a tom prilikom svi ukućani mogli su da pogledaju najbitnije situacije koje su se… »
KIJA ZBOG SLOBE GRCALA U SUZAMA, PA OSULA PALJBU PO LUNI, A TEK OVE REČI će ga ZABOLETI! (VIDEO)
Svet & Skandal 08.06.2018
Sinoć je zadrugarima pušten snimak na kome Slobodan Radanović ljubi Kristinu Kockar iza Škode koja se nalazi u dvorištu. Pevač koji je Kiju prevario pred kamerama najgledanijeg rijaliti programa “Zadruga”, negirao je da je ljubio svoju ženu iza… »
Sloba tvrdi da nije poljubio Kiju: Pušten snimak koji je rešio celu misteriju, a o Luninoj reakciji svi pričaju! (video)
Kurir 08.06.2018
Celi region vodi polemiku da li Sloba poljubio Kiju, pa je tako pušten snimak na ovom snimku se vidi kako pevač u dvorištu ljubi svoju suprugu. Đoganijeva je ostala u čudu kada je videla ovaj snimak, a Sloba je negirao da je to uradio. "Ja tvrdim da ovo… »
Vesti dana »
Abolicijom montiranog postupka nećete dobiti još jedan politički poen
Ozon press pre 53 minutajoš 29 povezanih
Ana Brnabić vršiteljka dužnosti predsednice Srbije, od Vučića buket cveća za rođendan
BBC News pre 1 satjoš 66 povezanih
Kada stiže Miholjsko leto i koliko će trajati? Meteorolog Todorović donosi detaljnu prognozu za oktobar
Mondo pre 4 satijoš 23 povezane