Povezane vesti
Radojičić: Toliko je posla da mi treba još nekoliko Vesića
N1 Info 08.06.2018
Novoizabrani gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić izjavio je da će dati sve od sebe da u Beogradu bude bolje, kao i da će biti posla dosta i za njega i za njegovog zamenika Gorana Vesića. On je za TV Prva, na navode da će sve odluke iz senke donositi… »
Funkcija gradonačelnika veliki izazov - Radojičić: Beograd će biti još veća i bolja metropola
Srbija danas 08.06.2018
Beograd je veliki grad i sigurno će biti puno posla i za njega i za mene, rekao je novi gradonačelnik. Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić izjavio je danas da će njegov tim biti potpuno sastavljen za nekoliko dana i da će dati sve od sebe da Beograd… »
Vesti dana »
Vozač BMW-a imao 1,17 promila alkohola u krvi: Novi detalji nesreće u Boljevcima u kojoj je poginuo mladić
Mondo pre 39 minutajoš 29 povezanih
Sahrana Hamneija u Teheranu: Pojavila se trojica sinova, ali ne i novi vrhovni vođa Irana
Nova pre 2 satajoš 37 povezanih
Prognoza vremena za ponedeljak, 6. jul: Sutra promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima
Beta pre 1 satjoš 27 povezanih
Zelenski pozvao Putina u Konstantinovku, Kremlj odgovorio pozivom u Moskvu: Tramp i SAD ponovo u centru diplomatije
NIN pre 1 satjoš 23 povezane
Mbape: Pokazali smo da i mi znamo kako da igramo „prljav” fudbal
Politika pre 2 satajoš 36 povezanih