Povezane vesti
Neozbiljnost u KLS, klubovi ne znaju gde se igra majstorica!
Sportske.net 08.06.2018
Večeras je odigrana druga utakmica u seriji Vršca i Zlatibora. Serija koja će odrediti ekipu koja će naredne sezone igrati u ABA 2 ligi je nešto o čemu se trenutno govori u srpskim košarkaškim krugovima. Nakon dve utakmice rezultat je nerešen pošto je… »
Vršac savladao Zlatibor, ne zna se ko će u ABA 2 ligu, treći meč pod znakom pitanja
Sportski žurnal 08.06.2018
Zlatibor je vodio 81:75 u 34. minutu, da bi Vršac serijom 11:0 stigao do preokreta (86:81), i bez mnogo muke sačuvao stečenu razliku do kraja. Odluka o srpskom učesniku ABA 2 lige nije "pala" u Vršcu. Domaćin je savladao Zlatibor 95:89 (21:25, 19:25… »
Neverovatna greška direktora KLS Leona Deleona, Zlatibor nema nameru da ide u Vršac
Sportski žurnal 08.06.2018
Vršac je KLS završio na trećem mestu, Zlatibor je bio četvrti. Pa, iako su Čajetinci Superligu završili sa pobedom više od tima iz Banata, zbog „starih zasluga”, prednost domaćeg terena je trebalo da bude dodeljena Banaćanima. Utakmicom u Vršcu, danas se… »
Previdom zamenjeno domaćinstvo Vršca i Zlatibora u KLS: Deleon priznao grešku
Večernje novosti 07.06.2018
Napravio sam veliki previd i shodno tome je učinjen kardinalan propust. Spreman sam da snosim odgovornost - kaže direktor KLS za “Novosti”. UMESTO da, kako propozicije nalažu, Vršac bude domaćin u prvom i eventualno trećem meču protiv Zlatibora u borbi… »
Vesti dana »
Državni vrh u problemu: Selaković i saradnici optuženi zbog Generalštaba
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 73 povezane
RTS i dalje bez novog generalnog direktora - nijedan kandidat nema dovoljno glasova
BBC News pre 2 satajoš 24 povezane
Afera „Generalštab“ još nije gotova: Studenti upozoravaju šta sad može da se dogodi
Nova pre 26 minutajoš 17 povezanih
Ministarstvo prosvete: Od januara povećanje plate prosvetnim radnicima za 5,1 odsto
Newsmax Balkans pre 51 minutajoš 40 povezanih
Otkriveno šta podrazumeva Nemački plan u deset tačaka; ruska vojska zauzela Pesčano
RTS pre 11 minutajoš 98 povezanih