Povezane vesti
Skat: EU treba da nastavi da vodi dijalog Beograda i Prištine
Slobodna Evropa 09.06.2018
Uključivanje SAD u dijalog Beograda i Prištine zavisiće od "drugih" faktora, izjavio je danas američki ambasador u Beogradu Kajl Skat i naglasio da je njegova zemlja zadovoljna kako Evropska unija vodi dijalog. "Dijalog treba da bude dogovor izmedju… »
Od koga zavisi da li će se SAD uključiti u dijalog Beograda i Prištine?
Telegraf 09.06.2018
O dijalogu se oglasio i ambasador EU u Srbiji Povezane vesti Najnovije iz kategorije Vesti. Ambasador SAD Kajl Skat je izjavio danas da će od ''drugih partnera'' koji učestvuju u dijalogu Beograda i Prištine zavisiti da li će se i SAD uključiti u taj… »
Vesti dana »
POBEDNICA ELITE 9 JE STANIJA DOBROJEVIĆ! Osvojila glavnu nagradu od 100.000 EVRA! Aneli Ahmić zauzela 2. mesto i odnela 50.000€: „Ja sam moralni pobednik!“
Svet & Skandal pre 3 minutajoš 16 povezanih
Asmin neće da se izvini Stanijinoj majci, Slavica ga ne zanima: Evo od koga se Durdžić sve vreme ne odvaja u finalu Elite 9 (video)
Blic pre 19 minutajoš 14 povezanih
"Nisam ni znao da je ćerka bila kod mene" Nakon što je izneo optužbe na Miličin račun, Terza spustio loptu, umešao se brat: Burno je odreagovao... (video)
Kurir pre 2 satajoš 6 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Nastavak masovnih napada dronovima, na udaru veliki gradovi u Rusiji i Ukrajini
RTV pre 4 minutajoš 1 povezana