Povezane vesti

Ispovest brutalno pretučene devojke u Beogradu

Ispovest brutalno pretučene devojke u Beogradu

Mondo 09.06.2018
Devojku (30) koja je brutalno pretučena u stanu u samačkom hotelu na Novom Beogradu našle su komšinice, a njene noge bile su vezane kablom od fena, pišu danas beogradski mediji. Osumnjičenom određen pritvor do 30 dana. Foto: MONDO/Bojana Zimonjić… »
Ispovest ljiljane koju je brutalno pretukao dečko bokser: Izašao je, skinuo majicu i vezao je oko pesnice! Odmah sam znala…

Ispovest ljiljane koju je brutalno pretukao dečko bokser: Izašao je, skinuo majicu i vezao je oko pesnice! Odmah sam znala…

Kurir 09.06.2018
BEOGRAD - Ljiljanu Trivković (30) koju je juče pretukao dečko Pavo Popović (36) u stanu u "Trudbenikovom" samačkom hotelu na Novom Beogradu pronašle su komšinice, a njene noge bile su vezane kablom od fena. Ljiljana je za Kurir ispričala da su… »
"Vezao me je kablom od fena i onesvestio od batina": Potresna ispovest devojke koju je isprebijao bokser (video)

"Vezao me je kablom od fena i onesvestio od batina": Potresna ispovest devojke koju je isprebijao bokser (video)

Blic 09.06.2018
Ljiljana Trivković (30), koju je pre dva dana brutalno pretukao njen bivši momak Pavo Popović (36), i ranije je bila žrtva nasilja, ali torturu, kako kaže, nije prijavila jer se plašila. U potresnoj ispovesti za "Blic" Ljiljana je ispričala šta se… »

Vesti dana »