Повезане вести

Исповест брутално претучене девојке у Београду

Исповест брутално претучене девојке у Београду

Мондо 09.06.2018
Девојку (30) која је брутално претучена у стану у самачком хотелу на Новом Београду нашле су комшинице, а њене ноге биле су везане каблом од фена, пишу данас београдски медији. Осумњиченом одређен притвор до 30 дана. Фото… »
Исповест љиљане коју је брутално претукао дечко боксер: Изашао је, скинуо мајицу и везао је око песнице! Одмах сам знала шта…

Исповест љиљане коју је брутално претукао дечко боксер: Изашао је, скинуо мајицу и везао је око песнице! Одмах сам знала шта…

Курир 09.06.2018
БЕОГРАД - Љиљану Тривковић (30) коју је јуче претукао дечко Паво Поповић (36) у стану у "Трудбениковом" самачком хотелу на Новом Београду пронашле су комшинице, а њене ноге биле су везане каблом од фена. Љиљана је за Курир… »
"Везао ме је каблом од фена и онесвестио од батина": Потресна исповест девојке коју је испребијао боксер (видео)

"Везао ме је каблом од фена и онесвестио од батина": Потресна исповест девојке коју је испребијао боксер (видео)

Блиц 09.06.2018
Љиљана Тривковић (30), коју је пре два дана брутално претукао њен бивши момак Паво Поповић (36), и раније је била жртва насиља, али тортуру, како каже, није пријавила јер се плашила. У потресној исповести за "Блиц" Љиљана… »

Вести дана »