Повезане вести
Исповест брутално претучене девојке у Београду
Мондо 09.06.2018
Девојку (30) која је брутално претучена у стану у самачком хотелу на Новом Београду нашле су комшинице, а њене ноге биле су везане каблом од фена, пишу данас београдски медији. Осумњиченом одређен притвор до 30 дана. Фото… »
Исповест љиљане коју је брутално претукао дечко боксер: Изашао је, скинуо мајицу и везао је око песнице! Одмах сам знала шта…
Курир 09.06.2018
БЕОГРАД - Љиљану Тривковић (30) коју је јуче претукао дечко Паво Поповић (36) у стану у "Трудбениковом" самачком хотелу на Новом Београду пронашле су комшинице, а њене ноге биле су везане каблом од фена. Љиљана је за Курир… »
"Везао ме је каблом од фена и онесвестио од батина": Потресна исповест девојке коју је испребијао боксер (видео)
Блиц 09.06.2018
Љиљана Тривковић (30), коју је пре два дана брутално претукао њен бивши момак Паво Поповић (36), и раније је била жртва насиља, али тортуру, како каже, није пријавила јер се плашила. У потресној исповести за "Блиц" Љиљана… »
Вести дана »
(ВИДЕО) Жарко Паспаљ поново на „удару“ навијача Партизана: Вређан и Остоја Мијаиловић
Данас пре 2 сатајош 5 повезаних
Опозиција у Лесковцу протестује ћутањем: Власт померила седницу до поноћи
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
(Фото) Језиви призори са Западне Мораве: Испливали шарани и сомови од по 20 кила, не зна се узрок великог помора
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
"Зеленски нема ништа док ја то не одобрим" Трампова порука хладан туш за Кијев: Ево шта је рекао о разговору са Путином
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Крај драме: Пронађен Марко (11) који је нестао док се шетао са породицом: "Уплашио се пса, одлутао у шуму и заспао"
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана