Povezane vesti

Ispovest devojke koju je pretukao dečko bokser: Skinuo je majicu i obmotao ruku, znala sam šta sledi. Uhvatio me za glavu i…

Ispovest devojke koju je pretukao dečko bokser: Skinuo je majicu i obmotao ruku, znala sam šta sledi. Uhvatio me za glavu i…

Telegraf 09.06.2018
Lj. je ispričala da je, kada su je pronašli, po glavi i telu imala brojne podlive, kao i da je od udaraca u jednom trenutku izgubila svest Povezane vesti Najnovije iz kategorije Vesti. Lj. T. (30) koju je juče pretukao dečko Pavle Popović (36) u… »
Određen pritvor bokseru koji se iživljavao nad devojkom: Vezao je, pa udarao po glavi iz sve snage dok joj nije izbio sve…

Određen pritvor bokseru koji se iživljavao nad devojkom: Vezao je, pa udarao po glavi iz sve snage dok joj nije izbio sve…

Telegraf 09.06.2018
Policija je devojku zatekla vezanu i unakaženu Povezane vesti Najnovije iz kategorije Vesti. Treći osnovni sud odredio je danas pritvor do 30 dana prema Pavlu Popoviću (37) iz Beograda, osumnjičenom da je mučio i zlostavljao devojku Lj. T. u njenom… »
Lažnom policajcu i bivšem kosovskom snajperisti određen pritvor: Sudnica zaplakala kada je čula njegovo objašnjenje?

Lažnom policajcu i bivšem kosovskom snajperisti određen pritvor: Sudnica zaplakala kada je čula njegovo objašnjenje?

Telegraf 09.06.2018
Bivši snajperista se tereti za lažno predstavljanje Povezane vesti Najnovije iz kategorije Vesti. Drugi osnovni sud u Beogradu odredio je danas pritvor do 30 dana Danilu Tešiću (38) iz Beograda osumnjičenom da se predstavljao kao policajac na… »
Monstruozni napad na Novom Beogradu: Bokser devojci izbio sve zube, unakazio lice i glavu! Lekari se bore za njen život (foto)

Monstruozni napad na Novom Beogradu: Bokser devojci izbio sve zube, unakazio lice i glavu! Lekari se bore za njen život (foto)

Pravda 09.06.2018
Pripadnici MUP Srbije uhapsili su danas boksera Pava Popovića (36) zbog zlostavljanja devojke Ljiljane Trivković (30), koju su policajci pronašli vezanu i sa brojnim podlivima po glavi i telu, u stanu u "Trudbenikovom" samačkom hotelu na Novom… »

Vesti dana »