Povezane vesti
Odabij, od*ebi! Sloba izabrao najbezosećajniju osobu, Kija ga isprovocirala pitanjem koje se tiče nje! (video)
Telegraf 09.06.2018
Nakon Slobinog izlaganja, Kija je ustala i postavila mu pitanje, zbog čega je opet došlo do svađe Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Zadrugari su danas birali najbezosećajniju osobu, a haos je nastao kada je Sloba Radanović iznosio svoje… »
Ona kao zvezda sija, svi je vole, svi je žele, kao da je Kockar Kija... Kristina dobila još jednu pesmu! (audio)
Telegraf 09.06.2018
Kija Kockar i ne sluti koliku je popularnost stekla tokom učešća u Zadruzi i na šta su sve njeni fanovi spremni Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Kristina Kija Kockar i ne sluti šta je sve čeka kada izađe iz Zadruge, a to će u… »
Čuveni srpski trener se oglasio posle skandaloznog snimka na kojem pominje Kiju: "Smešteno mi je!"
Telegraf 09.06.2018
- Sada vam javno kažem, bez obzira što nisam ništa rekao za tu dotičnu damu, ja se izvinjavam što su uzlopotrebili njeno i moje ime - rekao je Milan Živadinović Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Milan Živadinović tvrdi da mu je… »
Ove stihove posvetio je Kiji Kockar: Jala Brat objavio Kristininu sliku i napravio haos na društvenim mrežama (foto)
Telegraf 09.06.2018
Pogledajte šta je poznati muzičar iz Bosne i Hercegovine postavio na Instagramu Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Kija Kockar jedna je od najpopularnih učesnica "Zadruge", a pažnju je privukla i ovog puta. Naime, poznati muzičar Jala… »
Vesti dana »
BLOG Protest u Novom Sadu: Demolirana Gradska kuća, policija privodila demonstrante, Vučić se obratio ispred razbijenih prostorija SNS-a
Nova pre 20 minutajoš 62 povezane
Maksimović: Pred našom publikom je sve moguće, pokazaću sutra da sam bolji od Jamala
Politika pre 25 minutajoš 45 povezanih
Građevinski inženjer za novu S: Problem sa nadstrešnicom nastao je pre 60 godina - tako se više ne gradi! Možemo diskutovati o nepreznosti i duhu vremena
Kurir pre 6 satijoš 37 povezanih
Policija Crne Gore demantuje Vučića: Motivi Balijagića za ubistva nisu verske ili nacionalne prirode
Nova pre 7 satijoš 34 povezane