Повезане вести

Она као звезда сија, сви је воле, сви је желе, као да је Коцкар Кија... Кристина добила још једну песму! (аудио)

Она као звезда сија, сви је воле, сви је желе, као да је Коцкар Кија... Кристина добила још једну песму! (аудио)

Телеграф 09.06.2018
Кија Коцкар и не слути колику је популарност стекла током учешћа у Задрузи и на шта су све њени фанови спремни Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Кристина Кија Коцкар и не слути шта је све чека када изађе из Задруге… »
Одабиј, од*еби! Слоба изабрао најбезосећајнију особу, Кија га испровоцирала питањем које се тиче ње! (видео)

Одабиј, од*еби! Слоба изабрао најбезосећајнију особу, Кија га испровоцирала питањем које се тиче ње! (видео)

Телеграф 09.06.2018
Након Слобиног излагања, Кија је устала и поставила му питање, због чега је опет дошло до свађе Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Задругари су данас бирали најбезосећајнију особу, а хаос је настао када је Слоба… »
Чувени српски тренер се огласио после скандалозног снимка на којем помиње Кију: "Смештено ми је!"

Чувени српски тренер се огласио после скандалозног снимка на којем помиње Кију: "Смештено ми је!"

Телеграф 09.06.2018
- Сада вам јавно кажем, без обзира што нисам ништа рекао за ту дотичну даму, ја се извињавам што су узлопотребили њено и моје име - рекао је Милан Живадиновић Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Милан Живадиновић… »
Ове стихове посветио је Кији Коцкар: Јала Брат објавио Кристинину слику и направио хаос на друштвеним мрежама (фото)

Ове стихове посветио је Кији Коцкар: Јала Брат објавио Кристинину слику и направио хаос на друштвеним мрежама (фото)

Телеграф 09.06.2018
Погледајте шта је познати музичар из Босне и Херцеговине поставио на Инстаграму Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Кија Коцкар једна је од најпопуларних учесница "Задруге", а пажњу је привукла и овог пута. Наиме… »

Вести дана »