Повезане вести

Горе од најгорег хорора! Откривено зашто је малолетник хтео да силује дечака на Новом Београду!

Горе од најгорег хорора! Откривено зашто је малолетник хтео да силује дечака на Новом Београду!

Правда 10.06.2018
Јавност не престаје да спекулише о околностима које су довеле до крвавог обрачуна на Новом Београду прошле недеље, када је Зоран Г. у ноге упуцао Катарину Ј. и Синишу Ј., родитеље дечака који је наводно сексуално злостављао… »
Мени затвор, мом детету кошмар за цео живот: Исповест оца чијег је сина (6) наводно покушао да силује други дечак на Новом…

Мени затвор, мом детету кошмар за цео живот: Исповест оца чијег је сина (6) наводно покушао да силује други дечак на Новом…

Телеграф 10.06.2018
Дечак не зна шта му се догодило, оцу није одређен притвор Повезане вести Најновије из категорије Вести. З.Г. који је пре недељу дана са два хица ранио у ноге С.Ј. и К.Ј, родитеље дечака Л.Ј. (11) због сумње да је, према… »
Када сам видео крв мог сина, сетио сам се Тијане Јурић: Исповест оца чији је син злостављан на Новом Београду

Када сам видео крв мог сина, сетио сам се Тијане Јурић: Исповест оца чији је син злостављан на Новом Београду

Телеграф 10.06.2018
Након првобитног шока, узео је дете за руку и упутио се према згради у којој је претпостављао да живи дечак који му је напао сина Повезане вести Најновије из категорије Вести. Београђанин З. Г. (49) који је прошлог викенда… »

Вести дана »