Povezane vesti

Gore od najgoreg horora! Otkriveno zašto je maloletnik hteo da siluje dečaka na Novom Beogradu!

Gore od najgoreg horora! Otkriveno zašto je maloletnik hteo da siluje dečaka na Novom Beogradu!

Pravda 10.06.2018
Javnost ne prestaje da spekuliše o okolnostima koje su dovele do krvavog obračuna na Novom Beogradu prošle nedelje, kada je Zoran G. u noge upucao Katarinu J. i Sinišu J., roditelje dečaka koji je navodno seksualno zlostavljao njegovog sina. Nakon… »
Meni zatvor, mom detetu košmar za ceo život: Ispovest oca čijeg je sina (6) navodno pokušao da siluje drugi dečak na Novom…

Meni zatvor, mom detetu košmar za ceo život: Ispovest oca čijeg je sina (6) navodno pokušao da siluje drugi dečak na Novom…

Telegraf 10.06.2018
Dečak ne zna šta mu se dogodilo, ocu nije određen pritvor Povezane vesti Najnovije iz kategorije Vesti. Z.G. koji je pre nedelju dana sa dva hica ranio u noge S.J. i K.J, roditelje dečaka L.J. (11) zbog sumnje da je, prema policijskom izveštaju… »
Kada sam video krv mog sina, setio sam se Tijane Jurić: Ispovest oca čiji je sin zlostavljan na Novom Beogradu

Kada sam video krv mog sina, setio sam se Tijane Jurić: Ispovest oca čiji je sin zlostavljan na Novom Beogradu

Telegraf 10.06.2018
Nakon prvobitnog šoka, uzeo je dete za ruku i uputio se prema zgradi u kojoj je pretpostavljao da živi dečak koji mu je napao sina Povezane vesti Najnovije iz kategorije Vesti. Beograđanin Z. G. (49) koji je prošlog vikenda upucao roditelje dečaka… »

Vesti dana »