Повезане вести
Вода им је дошла до прагова кућа: Весић стигао до поплављеног Лазаревца, грађани не треба да брину јер је катастрофа спречена…
Телеграф 10.06.2018
Грађани су се уплашили да би могла да се понови 2014. година Повезане вести Најновије из категорије Вести. У Лазаревцу је током јутра због обилних кишних падавина дошло до плављења делова месних заједница Дудовица и… »
Београд добија магистрални полупрстен од Панчевца преко Аутокоманде до Моста на Ади: Пројекат вредан 70 милиона евра
Србија данас 10.06.2018
Горан Весић обећава Београђанима. Градоначелник Зоран Радојичић и ја бићемо добар тим, као сто смо били у изборној кампањи, и са помоћницима градоначелника, члановима Градског већа секретарима и директорима јавних предузећа… »
Градоначелник Радојичић и његов заменик Весић ће бити добар тим, ово су њихови први велики пројекти
Телеграф 10.06.2018
Бивши градски менаџер, а сада заменик градоначелника Београда, открио највеће планове за развој престонице Повезане вести Најновије из категорије Вести. Градоначелник Зоран Радојичић и његов нови заменик Горан Весић биће добар… »
Весић: Градоначелник Радојичић и ја бићемо добар тим
Студио Б 10.06.2018
Градоначелник Зоран Радојичић и ја бићемо добар тим, као што смо били у изборној кампањи, и са помоћницима градоначелника, члановима Градског већа секретарима и директорима јавних предузећа наставићемо успешно да развијамо град… »
Весић: Метро приоритет, остварићемо тај сан Београда
Н1 Инфо 10.06.2018
Заменик градоначелника Београда Горан Весић изјавио је да је најважнији приоритет нове градске власти почетак градње метроа и најавио да до краја 2020. године почиње изградња прве линије. "Изградња почиње до краја 2020… »
Вести дана »
Сутра снег у овом делу Србије! Стиже нам и јака кошава и пад температуре
Телеграф пре 1 сатјош 23 повезане
Погледајте где су се слупали отмичари певача - овде је пронађен Даниел Кајмакоски: Улубљена банкина, трагови у земљи, а отмичари наставили бег пешке! (фото)
Курир пре 3 минутајош 43 повезане
Потресне сцене са Зимских олимпијских игара: Погледајте фотографије које су све запрепастиле: Језив пад Линдзи Вон, шокирана публика... (Галерија)
Курир пре 2 минутајош 40 повезаних
Огромна заинтересованост за Вучићеву меру: Последњи дан за легализацију бесправних објеката ВИДЕО
Б92 пре 48 минутајош 23 повезане