Повезане вести

Нису те васпитали како се понаша ожењен мушкарац! Кија и Слоба се поново жестоко посвађали због његових родитеља! (фото)…

Нису те васпитали како се понаша ожењен мушкарац! Кија и Слоба се поново жестоко посвађали због његових родитеља! (фото)…

Телеграф 10.06.2018
- Мислим да те нису васпитали добро. Или јесу, а ти си отишао странпутицом - поручила је Кија Слоби за столом, што је изазвало општи хаос Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Однос између још увек законитих супружника… »
Кија открила да ли би се и после свега помирила са Слобом, а онда је Радановић проговорио о томе да ли има договор са Луном…

Кија открила да ли би се и после свега помирила са Слобом, а онда је Радановић проговорио о томе да ли има договор са Луном…

Телеграф 10.06.2018
Још свега десет дана је остало до финала Задруге, а клупко око љубавног троугла се и даље не одмотава Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Након љубљена иза "шкоде" за које Кија тврди да се догодило, а Слоба с друге… »
Дефинитивно пресекао: Слоба јавно открио да ли ће након ријалитија остати у браку са Кијом (видео)

Дефинитивно пресекао: Слоба јавно открио да ли ће након ријалитија остати у браку са Кијом (видео)

Телеграф 10.06.2018
- Да ли ћеш након завршетка ријалитија, уколико Кија Коцкар буде желела да ти рађа децу, бити са њом, јер сте ви муж и жена законски? - питао је Саша Рудар Слобу Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Слоба Радановић је… »
Нажалост, ствари су се промениле... Кија признала да не жели будућност са Слобом, а овако је Радановић реаговао (видео)

Нажалост, ствари су се промениле... Кија признала да не жели будућност са Слобом, а овако је Радановић реаговао (видео)

Телеграф 10.06.2018
- Све је отишло у правцу у ком је отишло, тако да од тога нема ништа - рекла је Кија Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Након што се Слоба Радановић изјаснио да неће да буде са Кијом после ријалитија, то исто је… »
Луна мувала Слобу на клупи, показивала му стомак, рекла: "Сва сам добра", а онда јој је он нешто шапнуо! (вдео)

Луна мувала Слобу на клупи, показивала му стомак, рекла: "Сва сам добра", а онда јој је он нешто шапнуо! (вдео)

Телеграф 10.06.2018
Слоба и Луна су се осамили крај језера и на клупи причали о животу ван ријалитија, а у појединим моментима били су баш присни Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Иако Луна Ђогани и Слоба Радановић више нису заједно… »
Хвала на свему и пријатно! Кија открила да ли ће се развести у Задрузи, а онда се Слобиним родитељима обратила посебном…

Хвала на свему и пријатно! Кија открила да ли ће се развести у Задрузи, а онда се Слобиним родитељима обратила посебном…

Телеграф 10.06.2018
- Криво ми је што његови родитељи желе њему да он буде са било ким, макар и са мушкарцем, само да не буде са мном - рекла је Кија Коцкар Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Током вечерашњих питања новинара… »

Вести дана »