Povezane vesti
Pepov odgovor: Jaja je slagao i zna da je slagao! Što mi to nije rekao u oči?
Mozzart sport 10.06.2018
"Kao trener Barse sam završio jer više nisam isti niti me oni gledaju isto", kaže Gvardiola. Pep Gvardiola je dao prvi intervju posle izjava Jaje Turea u kojima je i implicitno i eksplicitno optužio Gvardiolu da je "rasista". Ture je u intervjuu za… »
Gvardiola odgovrio na optužbe za rasizam: Jaja Ture laže!
Hot sport 10.06.2018
Pep Gvardiola u svom prvom intervjuu nakon optužbi da je rasista, odogvorio je Tureu. Ture je direktno optužio svog bivšeg trenera sa rasizam. Jaja je rekao da Gvardiola ima problema sa tamnoputim igračima, ali da je dovoljno mudar da to prikrije… »
Pep: Ja rasista? Ture je lažov; Nikad više u Barselonu
N1 Info 10.06.2018
Menadžer Mančester Sitija Pep Gvardiola posle duže vremena odgovorio je dosadašnjem igraču Građana Jaji Tureu na optužbe da je rasista. Španski stručnjak tvrdi da je to apsolutna laž. Vezista iz Obale Slonovače je po završetku sezone napustio… »
Ovo se čekalo - Pep odgovorio Tureu!
Sportske.net 10.06.2018
Otkrio i da li sebe ponovo vidi u Barseloni. Nakon bure koju je izazvao Jaja Ture svojom izjavom da je Pep Gvradiola rasista, oglasio se i katalonski stručnjak. Pre njega, na Tureovu izjavu reagovali su i Boateng i Kimih, ali javnost je čekala reakciju… »
Vesti dana »
(SPISAK) Generalni štrajk u Srbiji: Ko sve neće raditi danas? Šaljite nam informacije!
Nova pre 6 sati
uživo Polufinale Australijan Opena: Đoković predao Zverevu nakon izgubljenog prvog seta
Euronews pre 19 minutajoš 13 povezanih