Повезане вести
Још две медаље за кајакаше на Европском првенству
Радио 021 10.06.2018
Кајакаши Србије Небојша Грујић и Марко Новаковић освојили су сребрну медаљу у дисциплини К2 на 200 метара, док је бронзана припала Марку Драгосављевићу у трци на 200, на Европском првенству у Београду. "Презадовољан сам како… »
Сребро и бронза за Србију
Политика 10.06.2018
Небојша Грујић и Марко Новаковић други у трци на 200 метара, а Марко Драгосављевић трећи на истој деоници. Српски кајакаши су комплетирали сет медаља на Европском првенству које је данас завршено у Београду. После злата… »
Две медаље за српске кајакаше на ЕП: Сребро и бронза у Београду
Вечерње новости 10.06.2018
Презадовољан сам како сам извеслао трку, била је изузетна конкуренција. Можда сам могао боље да се избацим у финишу, али не могу да жалим - каже Драгосављевић. Нијансе су одлучиле - прича Грујић. Српски кајакаши освојили су… »
Сребро и бронза нашим кајакашима
Вести онлине 10.06.2018
На Европском првенству на Ади Циганлији у Београду двосед Небојша Грујић и Марко Новаковић други на 200 м, а на истој дужини Марко Драгосављевић трећи. У трци двоседа победили су Шпанци Кравиот и Торо, а наши такмилчари су до… »
Грујићу и Новаковићу сребро на ЕП у Београду
Н1 Инфо 10.06.2018
Небојша Грујић и Марко Новаковић освојили су сребрну медаљу у дисциплини двосед на 200 метара на Европском првенству у кајаку и кануу у Београду. Српска посада је кроз циљ прошла у времену 31.388 секунди. Сјајно су кренули… »
Још две медаље за српске кајакаше на ЕП
Н1 Инфо 10.06.2018
Српски кајакаши освојили су две медаље, сребрну и бронзану, на Европском првенству у Београду. Небојша Грујић и Марко Новаковић освојили су сребрну медаљу у дисциплини К2 на 200 метара, док је бронзана припала Марку… »
Сребро за Грујића и Новаковића на Европском првенству у кајаку
Данас 10.06.2018
Небојша Грујић и Марко Новаковић освојили су сребрну медаљу у дисциплини двосед на 200 метара на Европском првенству у кајаку и кануу у Београду. Српска посада је кроз циљ прошла у времену 31.388 секунди. Сјајно су кренули… »
Марко Драгосављевић освојио бронзу у трци на 200 метара
Данас 10.06.2018
Марко Драгосављевић је у дисциплини једносед на 200 метара Србији освојио бронзу и тако Србији донео другу медаљу на Европском првенству у кајаку и кануу у Београду. Одлучио је фото финиш који је показао да је наш ас кроз циљ… »
Вести дана »
Ванредни парламентарни избори на КиМ: Бирачка места отворена, а тензије не престају
Мондо пре 13 минутајош 26 повезаних
Одлука о којој бруји свет: Никола Јокић и Денвер покрадени, да ли су им судије "украле" победу? (видео)
Вечерње новости пре 38 минутајош 42 повезане
Први грађани потписали петицију за превремене изборе БЛОГ
Глас Шумадије пре 33 минутајош 13 повезаних
Путин: Кијеву се не жури да оконча рат на миран начин
Сербиан Невс Медиа пре 3 минутајош 14 повезаних