Повезане вести
Још две медаље за кајакаше на Европском првенству
Радио 021 10.06.2018
Кајакаши Србије Небојша Грујић и Марко Новаковић освојили су сребрну медаљу у дисциплини К2 на 200 метара, док је бронзана припала Марку Драгосављевићу у трци на 200, на Европском првенству у Београду. "Презадовољан сам како… »
Сребро и бронза за Србију
Политика 10.06.2018
Небојша Грујић и Марко Новаковић други у трци на 200 метара, а Марко Драгосављевић трећи на истој деоници. Српски кајакаши су комплетирали сет медаља на Европском првенству које је данас завршено у Београду. После злата… »
Две медаље за српске кајакаше на ЕП: Сребро и бронза у Београду
Вечерње новости 10.06.2018
Презадовољан сам како сам извеслао трку, била је изузетна конкуренција. Можда сам могао боље да се избацим у финишу, али не могу да жалим - каже Драгосављевић. Нијансе су одлучиле - прича Грујић. Српски кајакаши освојили су… »
Сребро и бронза нашим кајакашима
Вести онлине 10.06.2018
На Европском првенству на Ади Циганлији у Београду двосед Небојша Грујић и Марко Новаковић други на 200 м, а на истој дужини Марко Драгосављевић трећи. У трци двоседа победили су Шпанци Кравиот и Торо, а наши такмилчари су до… »
Грујићу и Новаковићу сребро на ЕП у Београду
Н1 Инфо 10.06.2018
Небојша Грујић и Марко Новаковић освојили су сребрну медаљу у дисциплини двосед на 200 метара на Европском првенству у кајаку и кануу у Београду. Српска посада је кроз циљ прошла у времену 31.388 секунди. Сјајно су кренули… »
Још две медаље за српске кајакаше на ЕП
Н1 Инфо 10.06.2018
Српски кајакаши освојили су две медаље, сребрну и бронзану, на Европском првенству у Београду. Небојша Грујић и Марко Новаковић освојили су сребрну медаљу у дисциплини К2 на 200 метара, док је бронзана припала Марку… »
Сребро за Грујића и Новаковића на Европском првенству у кајаку
Данас 10.06.2018
Небојша Грујић и Марко Новаковић освојили су сребрну медаљу у дисциплини двосед на 200 метара на Европском првенству у кајаку и кануу у Београду. Српска посада је кроз циљ прошла у времену 31.388 секунди. Сјајно су кренули… »
Марко Драгосављевић освојио бронзу у трци на 200 метара
Данас 10.06.2018
Марко Драгосављевић је у дисциплини једносед на 200 метара Србији освојио бронзу и тако Србији донео другу медаљу на Европском првенству у кајаку и кануу у Београду. Одлучио је фото финиш који је показао да је наш ас кроз циљ… »
Вести дана »

Пољаци спремни да запуцају! Лавов и Запорожје у пламену! Петоро мртвих у руским нападима на Украјину! (фото/видео)
Курир пре 9 минутајош 34 повезане

У комшилуку хаотично Издато хитно упозорење: "Будите спремни на ризик од повреда..."
Вечерње новости пре 2 сатајош 34 повезане

Четврт века од пада Слободана Милошевића: На данашњи дан је након великих демонстрација у Београду ДОС дошао на власт
Блиц пре 2 сатајош 20 повезаних