Đilas pozvao Vučića da smanji akcize na gorivo

Đilas pozvao Vučića da smanji akcize na gorivo

B92 pre 11 dana
B92: Đilas pozvao Vučića da smanji akcize na gorivo
Beograd -- Dragan Đilas reagovao je na komentar predsednika Srbije Aleksandra Vučića, pozivajući ga da smanji akcize na gorivo.
Đilas je na tviteru pozvao Vučića da smanji akcize, a ne da vređa političke protivnike. Vučić je danas i juče ocenio da su protesti zbog cena goriva politički motivisani i da iza njih stoje lideri opozicije. U pojedinim gradovima... »

Đilas pozvao Vučića da smanji akcize na gorivo

Dnevnik pre 11 dana
BEOGRAD: Dragan Đilas reagovao je danas na komentar predsednika Srbije Aleksandra Vučića, pozivajući ga da smanji akcize na gorivo.
Đilas je na tviteru pozvao Vučića da smanji akcize, a ne da vređa političke protivnike.Vučić je danas i juče ocenio da su protesti zbog cena goriva politički motivisani i da iza njih stoje lideri opozicije. U pojedinim gradovima... »

Đilas pozvao Vučića da smanji akcize na gorivo

Blic pre 11 dana
Dragan Đilas reagovao je danas na komentar predsednika Srbije Aleksandra Vučića, pozivajući ga da smanji akcize na gorivo. Đilas je na Tviteru pozvao Vučića da smanji akcize, a ne da vređa političke protivnike. Vučić je danas i juče ocenio da su protesti zbog cena goriva politički motivisani i da... »

Đilas odgovorio Vučiću: Smanji akcize, ne vređaj

RTV pre 11 dana
RTV: Đilas odgovorio Vučiću: Smanji akcize, ne vređaj
BEOGRAD - Inicijator formiranja Saveza za Srbiju, Dragan Đilas, u odgovoru na optužbe predsednika Republike Aleksandra Vučića, da iza protesta zbog poskupljenja goriva stoje lideri opozicije, pozvao je da smanji akcize umesto toga što vređa i blati ljude.
"Vučiću, smanji akcize i zaustavi dalju pljačku, umesto što blatiš svakoga ko se usudi da protestuje protiv tvoje politike. I prestani da vređaš ljude. Tako se ne ponaša predsednik države. Sramotiš i državu i nas", poručio je... »

Đilas: Vučiću, smanji akcize umesto što blatiš ljude

N1 Info pre 11 dana
Inicijator formiranja Saveza za Srbiju Dragan Đilas odgovorio je na optužbe predsednika Republike Aleksandra Vučića da iza protesta zbog poskupljenja goriva stoje lideri opozicije, pozivom da smanji akcize umesto toga što vređa ljude.
“Vučiću, smanji akcize i zaustavi dalju pljačku umesto što blatiš svakoga ko se usudi da protestuje protiv tvoje politike. I prestani da vređaš ljude. Tako se ne ponaša predsednik države. Sramotiš i državu i nas”, poručio je... »

Izbegličke centre smestiti van EU

Politika  pre 7 minuta

Koncert uz snimke iz svemira

Politika  pre 6 minuta

Bitka za osminu finala

Politika  pre 7 minuta

Blagi pad cena goriva

Politika  pre 7 minuta
©2018 Netmark d.o.o.