Повезане вести

"Мене је срамота твоје срамоте": После Карлеушине прозивке, Зорица Брунцлик јој жестоко узвратила

"Мене је срамота твоје срамоте": После Карлеушине прозивке, Зорица Брунцлик јој жестоко узвратила

Блиц 11.06.2018
Током јучерашњег дана отпочео је нови естрадни рат, након што је Зорица Брунцлик јавно прозвала Јелену Карлеушу због стајлинга у коме се појавила у последњој емитованој емисији "Звезда Гранда". Убрзо је уследио Карлеушин… »
Јк и Зорица заратиле због пениса: Брунцликова жестоко оплела по Карлеушином стајлингу, а онда је уследио бруталан и завршан…

Јк и Зорица заратиле због пениса: Брунцликова жестоко оплела по Карлеушином стајлингу, а онда је уследио бруталан и завршан…

Курир 11.06.2018
Јелена Карлеуша и Зорица Брунцлик немају длаке на језику, али нису међусобно ратовале све док их није завадио - пенис! Корсет у облику мушког полног органа који је носила Карлеуша у последњем издању емисије „Звезде Гранда“… »
"Ви сте, госпођо, посебно гадљиви на пенис! Од сваког мужа по једно дете!" Карлеуша брутално одговорила Зорици после јавних…

"Ви сте, госпођо, посебно гадљиви на пенис! Од сваког мужа по једно дете!" Карлеуша брутално одговорила Зорици после јавних…

Пресс 11.06.2018
- Познати сте као неко ко мрзи пенис зар не? Можда сам и ја мисљења да је ваша коса и појава својеврстан пенис, али сам одувек поштовала вашу посебност и храброст... - написала је Карлеуша. орицу Брунцлик згрозило је то што је… »
Карлеуша поручила Зорици Брунцлик: Дабогда пенис не видели у животу

Карлеуша поручила Зорици Брунцлик: Дабогда пенис не видели у животу

Трачара 11.06.2018
Ових дана у медијима се често спомиње занимљиви стајлинг који је Јелена Карлеуша недавно носила на снимању Звезда Гранда, који се састоји од брусхалтера са два кристална пениса. Чини се да тај стајлинг нарочито није допао… »
Ох, зашто си коментарисала...

Ох, зашто си коментарисала...

Мондо 11.06.2018
Певачици засметао стајлинг Јелене Карлеуше, ова, наравно, одговорила. Певачица Јелена Карлеуша је у последњој емисији музичког такмичења Звезде Гранда, понела корсет направљен у облику пениса. Сви су видели како изгледа када… »

Вести дана »