Povezane vesti
"Mene je sramota tvoje sramote": Posle Karleušine prozivke, Zorica Brunclik joj žestoko uzvratila
Blic 11.06.2018
Tokom jučerašnjeg dana otpočeo je novi estradni rat, nakon što je Zorica Brunclik javno prozvala Jelenu Karleušu zbog stajlinga u kome se pojavila u poslednjoj emitovanoj emisiji "Zvezda Granda". Ubrzo je usledio Karleušin odgovor, ali Zorica na… »
"Vi ste, gospođo, posebno gadljivi na penis! Od svakog muža po jedno dete!" Karleuša brutalno odgovorila Zorici posle javnih…
Press 11.06.2018
- Poznati ste kao neko ko mrzi penis zar ne? Možda sam i ja misljenja da je vaša kosa i pojava svojevrstan penis, ali sam oduvek poštovala vašu posebnost i hrabrost... - napisala je Karleuša. oricu Brunclik zgrozilo je to što je Jelena Karleuša u… »
Jk i Zorica zaratile zbog penisa: Brunclikova žestoko oplela po Karleušinom stajlingu, a onda je usledio brutalan i završan…
Kurir 11.06.2018
Jelena Karleuša i Zorica Brunclik nemaju dlake na jeziku, ali nisu međusobno ratovale sve dok ih nije zavadio - penis! Korset u obliku muškog polnog organa koji je nosila Karleuša u poslednjem izdanju emisije „Zvezde Granda“, šokirao je njenu… »
Karleuša poručila Zorici Brunclik: Dabogda penis ne videli u životu
Tračara 11.06.2018
Ovih dana u medijima se često spominje zanimljivi stajling koji je Jelena Karleuša nedavno nosila na snimanju Zvezda Granda, koji se sastoji od brushaltera sa dva kristalna penisa. Čini se da taj stajling naročito nije dopao pevačici Zorici Brunslik… »
Oh, zašto si komentarisala...
Mondo 11.06.2018
Pevačici zasmetao stajling Jelene Karleuše, ova, naravno, odgovorila. Pevačica Jelena Karleuša je u poslednjoj emisiji muzičkog takmičenja Zvezde Granda, ponela korset napravljen u obliku penisa. Svi su videli kako izgleda kada prišiješ kristalnu… »
Vesti dana »
Poznat uzrok smrti Milorada Milinkovića: Došao da se pričesti, samo se srušio u porti crkve
Kurir pre 4 minutajoš 81 povezana
Ova stvar ga je odala, a u poteri učestvovali i građani: Novi detalji akcije u Jagodini, evo kako je lociran ubica iz Jagodine - Dačić otkrio sve
Kurir pre 58 minutajoš 42 povezane
„Flagrantna uvreda moje države“: Jelena Milić objasnila zašto je otišla sa prijema SNV
N1 Info pre 3 satajoš 16 povezanih