Povezane vesti
Požar u iračkom skladištu s glasačkim listićima podmetnut
Radio 021 11.06.2018
Požar u Iraku u kome je uništeno skladište gde su se čuvali glasački listići s izbora održanih 12. maja je podmetnut, rekao je danas irački ministar unutrašnjih poslova. "Nema nikakve sumnje da se radi o namernom činu i ja lično pratim istragu policije i… »
Ministar: Požar u iračkom skladištu s glasačkim listićima podmetnut
Novi magazin 11.06.2018
Požar u Iraku u kome je uništeno skladište gde su se čuvali glasački listići s izbora održanih 12. maja je kriminalnog porekla, rekao je danas irački minsitar unutrašnjih poslova. "Nema nikakve sumnje da se radi o namernom činu i ja lično pratim istragu… »
Ministar: Požar u iračkom skladištu s glasačkim listićima podmetnut
Slobodna Evropa 11.06.2018
Požar u Iraku u kome je uništeno skladište gde su se čuvali glasački listići s izbora održanih 12. maja je kriminalnog porekla, rekao je danas irački minsitar unutrašnjih poslova. "Nema nikakve sumnje da se radi o namernom činu i ja lično pratim istragu… »
Požar u iračkom skladištu s glasačkim listićima podmetnut
N1 Info 11.06.2018
Vesti dana »

Ministarstvo poljoprivrede započelo isporuku pomoći poljoprivrednicima pogođenim požarima
Naslovi.ai pre 2 satajoš 19 povezanih

Haos pred veliki sastanak na Aljasci! Trampov izaslanik pogrešno razumeo Putina, diplomatski skandal
Alo pre 25 minutajoš 115 povezanih