Povezane vesti
Hitno prebačena u bolnicu: Vesni de Vinči pozlilo
Blic 11.06.2018
Novinarka i voditeljka Vesna de Vinča, koja se poslednjih godina bavi i organizacijom izbora za Mis Srbije, iznenada je završila u bolnici. Umesto na svetsku promociju svoje nove knjige na engleskom jeziku "Mandela's Code" (Mandelin kod), na koju je… »
"Mislila sam da sam nesalomiva" neutešna: Vesna de Vinča u bolnici, ne može da sakrije bol, evo šta se zaista desilo!
Blic 11.06.2018
Umesto na promociju svoje nove knjige na engleskom jeziku "Mandela's Code" / Mandelin kod, na koju je specijalno za tu priliku došla i delegacja iz Južne Afrike na čelu sa Mandelinim unukom Ndaba Mandelom- Vesna de Vinča je hitno prevezena u bolnicu… »
Pozlilo vesni de Vinča: Hitno prebečana u bolnicu!
Kurir 11.06.2018
Novinarka i voditeljka Vesna de Vinča, koja se poslednjih godina bavi i organizacijom izbora za Mis Srbije završila je u bolnici. Vesni je pozlilo neposredno pred promociju knjige. "Pozlilo mi je. Doktori su mi odmah uradili potrebne analize, a sada… »
Vesti dana »
Vlada odlučila da poveća sredstva za materijalne troškove visokoškolskih ustanova za 20 odsto
Euronews pre 28 minutajoš 37 povezanih
Policija gurala i novinare, koji su padali, opozicionari tvrde da su ih policajci šutirali
Beta pre 1 satjoš 19 povezanih
Okupljanje studenata ispred RTS-a: „Blokade ne dobijaju pokrivenost u javnom servisu“
Novi magazin pre 46 minutajoš 3 povezane
"Prokleti da su!" Danas presuda Blažićima: Roditelji ubijenih očajni, stigli u Specijalni sud
Kurir pre 28 minutajoš 20 povezanih