Povezane vesti
Osuđivali su me, nisu verovali da mi je loše: Sofija Rajović vodi tešku bitku kako bi očuvala zdravlje, ona nije usamljeni…
Kurir 11.06.2018
Mnoge poznate ličnosti otvoreno su pričale o svojim bolestima, ali svojim vedrim stavom pokušavaju da prebrode sve teške trenutke i da svojim primerom pruže podršku svima koji poput njih prolaze kroz isto. Romana Panić boluje od dijabetesa. "Imala… »
"Osuđivali su me, doktori mi nisu verovali": Lepa Sofija prošla je kroz agoniju, a ta bolest je česta i nije lako utvrditi…
Blic 11.06.2018
Mnoge poznate ličnosti otvoreno su pričale o svojim bolestima, ali svojim vedrim stavom pokušavaju da prebrode sve teške trenutke i da svojim primerom pruže podršku svima koji poput njih prolaze kroz isto. Među njima je i glumica Sofija Rajović… »
Vesti dana »
Bivša rektorka UNS poručuje Madiću: Istorija će sve to zabeležiti, šta će Vama taj greh na savesti?
Radio 021 pre 1 satjoš 12 povezanih
Uroš Blažić osuđen na 20 godina zatvora za masakr u Duboni i Malom Orašju
BBC News pre 55 minutajoš 94 povezane
Tužilaštvo: Javnost će blagovremeno i redovno biti obaveštavana o toku istrage nesreće u Novom Sadu
RTS pre 2 minutajoš 52 povezane
BLOG UŽIVO Studenti u Novom Sadu upali u Rektorat i naterali rektora da izađe iz zaključane kancelarije: „Nikad neću podneti ostavku“
Nova pre 37 minutajoš 48 povezanih
"Ovakvo suđenje nema ni u osnovnoj školi": Stiv Ker besan na sudije
Večernje novosti pre 1 satjoš 30 povezanih