Povezane vesti
Osuđivali su me, nisu verovali da mi je loše: Sofija Rajović vodi tešku bitku kako bi očuvala zdravlje, ona nije usamljeni…
Kurir 11.06.2018
Mnoge poznate ličnosti otvoreno su pričale o svojim bolestima, ali svojim vedrim stavom pokušavaju da prebrode sve teške trenutke i da svojim primerom pruže podršku svima koji poput njih prolaze kroz isto. Romana Panić boluje od dijabetesa. "Imala sam 15… »
"Osuđivali su me, doktori mi nisu verovali": Lepa Sofija prošla je kroz agoniju, a ta bolest je česta i nije lako utvrditi…
Blic 11.06.2018
Mnoge poznate ličnosti otvoreno su pričale o svojim bolestima, ali svojim vedrim stavom pokušavaju da prebrode sve teške trenutke i da svojim primerom pruže podršku svima koji poput njih prolaze kroz isto. Među njima je i glumica Sofija Rajović kojoj je… »
Vesti dana »
Iz lože ispratio gubitak: Nećete verovati koliko je para izgubio Baka Prase zbog gola Zvezde u petom minutu nadoknade, za pobedu Voše inkasirao bi oko pola miliona evra
Dnevnik pre 23 minutajoš 72 povezane
Probudite se uz Euronews Jutro: Tramp u Pekingu - šta je na agendi?
Euronews pre 1 satjoš 61 povezana
Rusija lansirala najmanje 800 dronova na Ukrajinu: "Jedan od najdužih i najvećih napada od početka rata"
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 27 povezanih
Evrovizijska scena ovo do sada nije videla: Portugalija oduševila nastupom u prvom polufinalu, ali nisu prošli dalje
Kurir pre 23 minutajoš 74 povezane