Povezane vesti
Osuđivali su me, nisu verovali da mi je loše: Sofija Rajović vodi tešku bitku kako bi očuvala zdravlje, ona nije usamljeni…
Kurir 11.06.2018
Mnoge poznate ličnosti otvoreno su pričale o svojim bolestima, ali svojim vedrim stavom pokušavaju da prebrode sve teške trenutke i da svojim primerom pruže podršku svima koji poput njih prolaze kroz isto. Romana Panić boluje od dijabetesa. "Imala… »
"Osuđivali su me, doktori mi nisu verovali": Lepa Sofija prošla je kroz agoniju, a ta bolest je česta i nije lako utvrditi…
Blic 11.06.2018
Mnoge poznate ličnosti otvoreno su pričale o svojim bolestima, ali svojim vedrim stavom pokušavaju da prebrode sve teške trenutke i da svojim primerom pruže podršku svima koji poput njih prolaze kroz isto. Među njima je i glumica Sofija Rajović… »
Vesti dana »

Studenti u blokadi objavili mapu protesta: Evo kojim ulicama će se sutra šetati i šta će sve biti zatvoreno (foto)
Blic pre 43 minutajoš 41 povezana

Uživo protest studenata u Beogradu Promenjeno mesto centralnog okupljanja: Evo gde su gužve u Beogradu (foto, video)
Blic pre 18 minutajoš 77 povezanih

Žarkovo: Tri osobe povređene kada se automobil zaleteo na građane, napadač uhapšen
Euronews pre 43 minutajoš 15 povezanih

Vučić u obilasku Ekspa: Uveren sam da ćemo danas izdržati sve pritiske i napade
Novi magazin pre 1 satjoš 13 povezanih