Povezane vesti
Osuđivali su me, nisu verovali da mi je loše: Sofija Rajović vodi tešku bitku kako bi očuvala zdravlje, ona nije usamljeni…
Kurir 11.06.2018
Mnoge poznate ličnosti otvoreno su pričale o svojim bolestima, ali svojim vedrim stavom pokušavaju da prebrode sve teške trenutke i da svojim primerom pruže podršku svima koji poput njih prolaze kroz isto. Romana Panić boluje od dijabetesa. "Imala sam 15… »
"Osuđivali su me, doktori mi nisu verovali": Lepa Sofija prošla je kroz agoniju, a ta bolest je česta i nije lako utvrditi…
Blic 11.06.2018
Mnoge poznate ličnosti otvoreno su pričale o svojim bolestima, ali svojim vedrim stavom pokušavaju da prebrode sve teške trenutke i da svojim primerom pruže podršku svima koji poput njih prolaze kroz isto. Među njima je i glumica Sofija Rajović kojoj je… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO U Šapcu, Kragujevcu, Nišu paralelni skupovi za i protiv blokada, policija potiskuje građane na Voždovcu zbog prolaska Vučića
Nova pre 8 minutajoš 42 povezane

Protestna okupljanja i skupovi protiv blokada širom Srbije, Vučić na Banjici: Ljudi samo hoće da žive normalno
NIN pre 8 minutajoš 13 povezanih

Albanac opet provocira: Razbesneo Srbe nakon eliminacije, a sada nastavio...
Večernje novosti pre 6 satijoš 36 povezanih

(Mapa)sprema se jako nevreme, posebno upozorenje za Beograd! Rhmz popalio alarme: "Hitno ćemo se oglašavati sat, dva unapred, vreme je opasno"
Blic pre 8 minutajoš 38 povezanih

Teniseri Srbije pobedili Tursku 3:1, Troicki zadovoljan ponašanjem ekipe
Radio sto plus pre 1 satjoš 43 povezane