Povezane vesti
Kija tražila pesmu sa slobinog i njenog venčanja: On odmah zapevao, a čekajte da vidite Luninu reakciju! (video)
Kurir 11.06.2018
Kristina Kija Kockar zatražila je od "Drveta mudrosti" jednu pesmu, nakon što je to učinio njen suprug Sloba Radanović. Ona je bila veoma emotivna, pa je poželela da čuje numeru koja je podseć ana njen brak. "Veže me za Slobodana (smeh). Ja volim tu… »
"Ne obraćaj mi se: Više!" Luna pobesnela kad je videla šta su Kija i Sloba radili, pevač pred svima urlao na nju
Blic 11.06.2018
Iako su poslednja dva dana bili u korektnim odnosima, Luna i Sloba danas su se ponovo posvađali, a razlog je gotovo kao i svakog puta bila pevačeva supruga, Kija Kockar. Kija je tokom današnjeg dana otišla kod Drveta mudrosti i zatražila da joj pusti… »
Vesti dana »
Pakao prvog dana školske godine, zemljotres 7,8 rihtera, ima mrtvih! Ljuljao se General Santos, padale zgrade, deca prestavljena, uzbuna na cunami (foto, video)
Kurir pre 7 minutajoš 20 povezanih
Izbori na Kosovu: Još jedna pobeda Samoopredeljenja, ali bez većine u parlamentu
Južne vesti pre 21 minutajoš 19 povezanih
Naoblačenje sa kišom i pljuskovima. Nakon par dana suše, vremenski obrt u ovim delovima Srbije. Moguće nevreme (foto)
Dnevnik pre 22 minutajoš 13 povezanih
Simić: Po preliminarnim rezultatima Srpska lista osvojila svih deset mandata na izborima na Kosovu
Beta pre 7 satijoš 7 povezanih