Povezane vesti

NESREĆA U NOVOM PAZARU – Radnik pao sa petospratnice, ljekari mu se bore za život

Sandžak press 11.06.2018
Građevinski radnik teško je povrijeđen prilikom pada sa višespratnice u izgradnji u Ulici generala Živkovića u Novom Pazaru, potvrđeno je “Blicu” u Opštoj bolnici u tom gradu. Nesreća se desila oko 13 časova kada je radnik sa petog sprata… »

Sleteli "ladom" sa kolovoza, Slađana ostala na mestu mrtva: Teška saobraćajna nesreća kod Priboja

Telegraf 11.06.2018
Zoran i još jedna osoba prevezeni su u bolnicu zbog težih povreda, ali nisu životno ugroženi Povezane vesti Najnovije iz kategorije Vesti. U ataru sela Dobrilovici kod Priboja u saobraćajnoj nesreći poginula je Slađana Marković (36). Kamion uleteo… »

Sleteli "ladom" sa kolovoza, Slađana ostala na mestu mrtva: Teška saobraćajna nesreća kod Priboja

Glas Zapadne Srbije 11.06.2018
Priboj - U ataru sela Dobrilovici kod Priboja u saobraćajnoj nesreći poginula je Slađana Marković (36). Ona je bila u "ladi nivi" koju je vozio Zoran Marković (39) koja je sletela sa kolovoza i udarila u stenu pored puta. Žena je stradala na licu… »

Radnik pao sa zgrade u Novom Pazaru, lekari mu se bore za život

Telegraf 11.06.2018
Građevinac je zadobio ozbiljne povrede glave Povezane vesti Najnovije iz kategorije Vesti. Građevinski radnik teško je povređen danas kada je pao sa zgrade u Ulici generala Živkovića u Novom Pazaru, saznaje radio Sto plus. Sleteli "Ladom" sa… »

Nesreća u Novom Pazaru: Radnik pao sa građevine, zadobio povrede opasne po život

Večernje novosti 11.06.2018
Radnik preduzeća "Feak company", koje izvodi radove na zgradi u ulici Generala Živkovića, u Novom Pazaru, pao je danas sa građevine i teško je povređen. Radnik preduzeća "Feak company", koje izvodi radove na zgradi u ulici Generala Živkovića, u… »

Vesti dana »