Povezane vesti

Novi trofej i nove sankcije: KLS kažnjava za kraj

Novi trofej i nove sankcije: KLS kažnjava za kraj

Hot sport 12.06.2018
Poslednja utakmica finalne serije donela je nove kazne za kraj sezone. Ovog puta kapiten domaćih bio je na meti. Branko Lazić sinoć je podigao novi trofej za Zvezdu, međutim deo premije za osvojeno prvenstvo moraće da odvoji za kazne. Zbog druge i… »
Dan posle finala oglasio se Leon Deleon - I čestitke i kazne za Zvezdu i Branka Lazića!

Dan posle finala oglasio se Leon Deleon - I čestitke i kazne za Zvezdu i Branka Lazića!

Sportske.net 12.06.2018
Propisi su propisi... Košarkaška sezona u Srbiji sinoć je završena trijumfom Crvene zvezde mts u finalu plej-ofa nad FMP-om. Crveno-beli su tako četvrti put uzastopno osvojili titulu prvaka države, a samo dan kasnije direktor takmičenja Leon Deleon… »
Topić o ostanku: Ne znam kakva mi je sudbina!

Topić o ostanku: Ne znam kakva mi je sudbina!

Vesti online 12.06.2018
Trener košarkaša Crvene zvezde Milenko Topić, posle osvojene titule šampiona Srbije, rekao je da trenutno ne zna da li će ostati na toj funkciji u novoj sezoni. Topić je u debitanskoj sezoni kao samostalni trener, odmah pošto je nasledio Dušana… »
Niko u Zvezdinoj istoriji kao Branko Lazić! Svaka čast!

Niko u Zvezdinoj istoriji kao Branko Lazić! Svaka čast!

Sportske.net 12.06.2018
Kapiten Crvene zvezde piše blistave stranice istorije u crveno-belom dresu. Crvena zvezda mts opravdala je ulogu favorita u finalnoj seriji plej-ofa, FMP je savladan sa 3:0 u pobedama, pa je aktuelni šampion osvojio i četvrtu titulu u nizu. Ovo je… »

Vesti dana »