Повезане вести

У Јеремићевој странци тврде да не стоје иза протеста, СНС поручује: Понављају своје баналне и дрске лажи

У Јеремићевој странци тврде да не стоје иза протеста, СНС поручује: Понављају своје баналне и дрске лажи

Телеграф 12.06.2018
- Ми нисмо подржали блокаде, али јесмо грађане и увек ћемо бити тамо где је народ - рекао је Алексић. Народна странка осуђује сваки вид насиља које је извршио било који појединац, али и насиље које долази од државе над било… »
Аутомајдан: Иста акција је спроведена у Украјини 2013. године

Аутомајдан: Иста акција је спроведена у Украјини 2013. године

Телеграф 12.06.2018
Вулин је рекао да ће доћи до "медијске коалиције" која ће ићи на рушење. Министар одбране Александар Вулин изјавио да су протести због високе цене горива иста акција која је спроведена у Украјини 2013. године "Аутомајдан". Од… »
Да ли је ЕУ спремила папир о Косову: Ово је Вучићев одговор (видео)

Да ли је ЕУ спремила папир о Косову: Ово је Вучићев одговор (видео)

Телеграф 12.06.2018
Када из Приштине стигне неки папир, зна се, каже, да то није само оданде. Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да није видео никакав папир ЕУ у вези са обавезујућим споразумом са Приштином, да јесте видео неке… »
Сам носим део кривице што сам молио Владу да дозволи ове протесте: Вучић истакао да насиље неће бити дозвољено

Сам носим део кривице што сам молио Владу да дозволи ове протесте: Вучић истакао да насиље неће бити дозвољено

Телеграф 12.06.2018
Лаж до лажи свакога дана да Србија има највећу цену бензина у Европи, истакао је председник Србије. Председник Србије Александар Вучић изјавио је поводом насилних протеста и блокада путева и улица у Србији да насилници неће проћи… »
Стефановић о протестима: Нећемо дозволити кршење закона

Стефановић о протестима: Нећемо дозволити кршење закона

Србија данас 12.06.2018
Додао је и да је један човек премлаћен и опљачкан зато што не мисли као други и зато што је само питао зашто то тако раде. Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је данас да се неће… »
НАРОДНА СТРАНКА: Нисмо подржали блокаде, али смо уз грађане

НАРОДНА СТРАНКА: Нисмо подржали блокаде, али смо уз грађане

ИндексОнлине 12.06.2018
БЕОГРАД – Народна странка осуђује сваки вид насиља које је извршио било који појединац, али и насиље које долази од државе над било којим грађанином, изјавио је данас посланик те странке Мирослав Алексић, истакавши да та… »
"Напад на Србију према украјинском моделу": Вулин открио шта се крије иза блокаде саобраћаја

"Напад на Србију према украјинском моделу": Вулин открио шта се крије иза блокаде саобраћаја

Србија данас 12.06.2018
Грађани треба да организују живот према томе да ли организатори праве некакве скупове. Министар одбране Александар Вулин је коментаришући протесте возача који блокирају саобраћај рекао да се иста акција спроводила 2013. године у… »

Вести дана »