Povezane vesti
Atletiko "razbio" kasu: Lemar kod Grizmana
Mondo 12.06.2018
Francuski vezista posle Mundijala odlazi kod "Čola" Simeonea. Foto: AP/Claude Paris Za tri godine godine boravka u Monaku, mladi vezista Tomas Lemar (22) skrenuo je na sebe pažnju čitave Evrope i bilo je pitanje vremena kada će otići u veći klub… »
Novi transfer pred mondijal: Mladi francuski reprezentativac napušta Monako, evo gde se seli…
Hot sport 12.06.2018
Ne dešava se često da se transferi završavaju pre Svetskog prvenstva, pogotovu oni koji se mogu nazvati ‘bombama’. Kako javlja francuski ‘L Ekip’, Tomas Lemar (22) napušta Monako. On bi posle Mondijala u Rusiji trebalo da obuče dres Atletiko Madrida. –… »
Vesti dana »
POBEDNICA ELITE 9 JE STANIJA DOBROJEVIĆ! Osvojila glavnu nagradu od 100.000 EVRA! Aneli Ahmić zauzela 2. mesto i odnela 50.000€: „Ja sam moralni pobednik!“
Svet & Skandal pre 1 satjoš 19 povezanih
"Ovo mi je najveća životna pobeda" Prvi intervju Stanije Dobrojević nakon trijumfa u Eliti 9: Progovorila o incidentu s Urošem, Asminovim roditeljima i novcu od nagrade (video)
Blic pre 55 minutajoš 15 povezanih
Vreme u Srbiji: Promenljivo oblačno uz pljuskove i grmljavinu, temperatura do 33 stepena
Newsmax Balkans pre 50 minutajoš 8 povezanih
Tri osobe povređene u tri saobraćajne nezgode tokom noći u Beogradu
N1 Info pre 35 minutajoš 6 povezanih