Povezane vesti
Janković: Opozicija ne stoji iza protesta građana
RTV 12.06.2018
BEOGRAD - Opozicije nije organizovala proteste građana zbog cene benzina, izjavio je lider Pokreta slobodnih građana Saša Janković za N1. Pokret slobodnih građana podržava proteste jer je to izraz očaja građana, u Srbiji zaista teško živi, rekao… »
Janković: Opozicija nije organizovala protest, ali podržava
N1 Info 12.06.2018
Predsednik Pokreta slobodnih građana Saša Janković kazao je da opozicija nije organizovala proteste vozača širom Srbije zbog cene goriva, ali je dodao da ih u potpunosti podržava. "Opozicija nije organizovala te proteste, barem po mojim saznjima… »
Janković: Opozicija nije organizovala proteste vozača, ali ih podržava
Beta 12.06.2018
Predsednik Pokreta slobodnih gradjana (PSG) Saša Janković kazao je danas da opozicija nije organizovala proteste vozača širom Srbije zbog cene goriva, ali je dodao da ih u potpunosti podržava. "Opozicija nije organizovala te proteste po mojim… »
Vesti dana »

Boris Džonson ljut na Trampa zbog Putina: Oglasio se bivši britanski premijer pa opleo po ruskom predsedniku: "On ne pregovara, on nam se ruga"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Antonio Košta ohrabren razgovorom Zelenskog i Trampa: Nastavićemo razgovore sa ukrajinskim predsednikom na Evropskom savetu
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

Saobraćajna nesreća na putu Melenci-Bašaid: Tri osobe su poginule, a četvoro je povređeno
Danas pre 4 satijoš 1 povezana